15

С каква цел

преди 7 години

мислите, че търсиха рускоговорящи статисти за военни учения - разбираемо да се подготви поредната провокация, с която да оправдаят нападение над суверена държава! Знаете за кого иде реч. Голям залък са решили да налапат, но ще им приседне!

14

не, вероятно,

преди 7 години

със сигурност това са пълни глупости!

13

Анонимен

преди 7 години

гответе се за война , лошо е че ние сме на погрешната страна

12

Fake NEWS

преди 7 години

Ударът на САЩ в Сирия вероятно съгласуван с Москва .....ПОСФАКТУМ....Нашите, новинари ли са, гадатели или медиуми?

11

Анонимен

преди 7 години

нормалните хора знаят че газовата атака е американска провокация със цел подпалването отново на конфликт в сирия.просто повод за нова ескалация ,а сега ракетното нападение е престъпен акт

10

9689

преди 7 години

Нормален човек дажеи няма да си помисли такава простотия.Пишман журналяга.

9

до 6 и 7

преди 7 години

"В0сток - дел0 т0нкое".Ако аз бях източен човек и служител на базата, какво ми пречи да заявя подобна неистина? От това само ще спечеля. Ще спечели Асад и Сирия. Дончо ще се зарадва, че е унищожил самолетите, ще си скъса червения потник и ще си насини гърдите. Дори вътрешнополитическите му врагове възторжено ще го аплодират и няма да искат той да продължи да бие Асад и Сирия.

8

д

преди 7 години

Колко трябва да си *** ,за да кажеш това ,а журналисте.

7

до 4

преди 7 години

само кратерчета казваш:Американските удари с крилати ракети по сирийската авиобаза са причинили "значителни" щети на обекта, е казал за руската агенция служител от базата, пожелал да остане анонимен. "Всички самолети в базата са извадени от строя, спокойно можем да кажем, че са напълно унищожени", е заявил той.Сирийската държавна телевизия съобщава, че пожарът, избухнал в базата, продължава./БТА/

6

66688

преди 7 години

до 4 " по руската телевизия, самолетите са си цели, може да има някой стар уцелен, пистата и тя, има кратерчета около нея и парчета, които една машина за сметосъбирането ще изчисти за два часа....Май има нещо фалшиво в тази постановка. И това от 59(!!!!) бомби...." - пич, по-добре чети бъзийклийкс отколкото да гледаш и вярваш на руски медии."Всички самолети в базата са извадени от строя, спокойно можем да кажем, че са напълно унищожени", е казал за руската агенция служител от базата

5

Хм

преди 7 години

Ударът НЕ е съгласуван с Русия,а само е уведомена в последния момент!Израелските въздушни удари преди,както и тоя са изпробване каква ще е реакцията на Русия към един тотален удар там.Не е новост като тактика-примерно офанзивата на Грузия и войната там беше проба за руската реакция на събитията в Украйна.В руските медии отдавна се обсъжда каква трябва да е реакцията при такъв развой в Сирия,естествено е и Кремъл да има план"Б".Какъв е-не се знае,но за близо година,няма как да не е изготвен.

4

Анонимен

преди 7 години

До Обзор 4Прав си, информирали са ги само два часа преди това, а не както е договорено 24 часа. Пък и нещо странно, даваха кадри по руската телевизия, самолетите са си цели, може да има някой стар уцелен, пистата и тя, има кратерчета около нея и парчета, които една машина за сметосъбирането ще изчисти за два часа....Май има нещо фалшиво в тази постановка. И това от 59(!!!!) бомби....Като гладах какво остава след руските, това не ми прилича даже на стрелба от танково оръдие...странно!!!

3

Обзор

преди 7 години

Николайчо се прави на ясновидец. Не е тайна, че Пиндостан е информирал Москва за времето и мястото на удара. Това е негово задължение по двустранния договор за военни действия в Сирия. Няма да се учудя, ако сирийските военни са имали време да си укрият самолетите на други летища, а на тяхно място са поставили макетите им, изработени от шперплат. Така са правили руснаците по време на ВОВ. Така направиха и сърбите 99 г.

2

до 1

преди 7 години

Спри да ръсиш глупости под формата на преклонение към идола си САЩ!За разлика от теб аз не разбирам кой е по по най,знам само,че продължи ли дрънкането на оръжие нищо добро не ни чака!

1

Булгар

преди 7 години

Набийте си го в главите, днешна Русия не е никаква Велика сила! Има една супер сила и това е САЩ. Русия има само една силна армия и всичко се изчерпва до там! И има 10 пъти по-малък военен бюджет от САЩ! Русия е един регионален лидер, който има амбиции да бъде световен играч, но целта е неизпълнима!