9

Анонимен

преди 7 години

Човечеството съществува благодарение на процеса бременност. Не само бременността е стрес. И живота като цяло е стрес. Дайте да не живеем по тая логика. Има и по - стресиращи съсояния от бременноста. Старостта, например. Някой се опитва да изглежда интелигентен, но някакси смешно му се получава ;)

8

Анонимен

преди 7 години

Драги БЪЛГАРСКИ жени, не си стресирайте организмите с бременност! Нито с отглеждането на деца. Оставете тази задача на ромките и туркините в България. На евроатлантиците не им трябват български бебета. А ромките и туркините не могат да четат, за да прочетат тази статия, та тях не ги касае...

7

Анонимен

преди 7 години

Към 5. Надали има друга държава, където в отглеждането на детето се включва цялата рода в масовият случай, децата са заринати от дрехи и играчки отново в масовият случай и почти всяка събота и неделя са при баби и дядовци докато родителите се забавляват. Ваканции отново с баба и дядо. Разбира се тези отношения пораждат и проблеми. Детето се възпитава по различни модели, често е с наднормено тегло показва статистиката.

6

Анонимен

преди 7 години

Заради такива разсъждения изпитват ужас от бременността. Малко хормоните да не са в норма и се почва драма, излишни медикаменти, раждане супер асистира но. Колкото и да не ви се вярва в Холандия където дори лекар не ти наблюдава бремеността, не се блъскат с разни химий и раждането е предимно вкъщи, нивото на смъртност е изключително ниско за разлика от България - куп интервенции доказано остарели, стрес, лошо отношение и висока смъртност. Само в БГ всичко се драматизира.

5

Анонимен

преди 7 години

Според мен не бременността отказва повечето съвременни жени, а отглеждането на дете след това. И без такива статии хората имат лични наблюдения, че бременността и раждането не са песен, но все някак се изтърпяват , а после? Освен това съвременният свят предлага много облекчения на бременните, за каквито едно време не са си и мечтали .

4

партеногенетик

преди 7 години

Стрес , стрес ..... колко да е стрес една бременност - стига да е ЖЕЛАНА . . . . . . . А иначе - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА Д-Р ЯНАЧКОВА и на всички други ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

3

Права е

преди 7 години

Или както аз казвам : втори пубертет по никое време ;)

2

Мислеща

преди 7 години

Тезата на тази "докторка" само показва какво е нивото в нашата медицина. Бременността и раждането са естествен процес и женският организъм е подготвен за това по рождение. Господ го е създал така, че да носи и дарява живот. Ако жените са здрави, живеят и се хранят здравословно при ниски нива на стрес всичко ще е нормално. Разбира се има и изключения, но те би трябвало да са рядкост и точно тук е мястото на съвременната медицина да помага. Искат да ни убедят, че бременността е болест, а тя не е !

1

Милена

преди 7 години

Язък! Толкова красвио момиче, а да се забие в тея болници по цял ден да виси.. От какъв *** Аз ако бях хубава като нея, със сигурност щях да съм манекенка, а не да продавам алкохол, цигари и захарни изделия!! :(