63

Анонимен

преди 7 години

Излитайте бе никой не ви спира те ракетите пак ще валят

62

Анонимен

преди 7 години

Кога най-после краварите ще разберат, че НАРОДИТЕ ПО СВЕТА НА СА *** И РАЗБРАХА, КОЛКО ИМ СТРУВА "демокрацията" и "ценностите" им!!!! Щом като стигнаха до там да бомбандират, значи вече не знаят какво да правят!

61

бля

преди 7 години

До Анонимен 49 А не може ли твоята да защитим ей така изотзадзе

60

Анонимен

преди 7 години

Абе луди хора ИДИЛ се крие в мирни комплекси с хора .Според мен като се противопоставят на АСАД правят голяма грешка .Аз не вярвям Асад да е ползвал химикали при условие че може да ги избие с бомби .Америка за поредн път помага на терористите .

59

валери

преди 7 години

Тръмп се компрометира , когато се докоже , че химията е на терористити от опозицията , ще попита ли кой ги е снабдил ????

58

Анонимен

преди 7 години

Наказание за това, че бори Ислямска държава ли? Има логика...

57

nema labawo

преди 7 години

да фнимава секой, че .. .. некой!

56

ИЗВОДИ:

преди 7 години

Истеричнта реакция на краварите сочи че губят почва..Това е ясно от цялата измислена история - и от предтекста и от изпълнението!

55

Bad Company

преди 7 години

TВ Звезда предаде: "Нашите С-400 могат да свалят всичко но точно в този момент войниците си играли на "жмичка" и не видели нищо на радарите. Ще бъдат порицани пред строя.:)

54

Анонимен

преди 7 години

"Скоростта, с която реагира администрацията на Тръмп" само показва, че всичко е било предварително подготвено. Трябвало е само причина, създадоха я като обвиниха Асад за химическата атака.И САЩ да вземат да решат дали подкрепят ИДИЛ или се борят срещу тях?

53

Анонимен

преди 7 години

Ей сега разбрах защо Великобритания разигра фарса с Брекзит - излизайки от ЕС законодателството на съюза спира да действа там. Англия знае, че когато се разбере че Сирия е невинна и са избити хиляди по варварски начин ще бъдат съдени за геноцид. За това трябва да са изван ЕС. Гадовете го знаят, планирали са го с САЩ отдавна!

52

Анонимен

преди 7 години

световният бандит сащ пали нова война

51

Anonimen

преди 7 години

И на малките деца им е ясно, че атаката с химическо оръжие е иницирана от САЩ и тяхната рожба ИДИЛ и така наречената терористична "умерена опозиция". Това е само предтекст за да започнат удари понеже загубиха позиции в Сирия. Да ама НЕ крива ще им излезе сметката обаче.

50

До Боряна Павлова

преди 7 години

Със скаутски поздрав. Изпълнили сте с комсомолски, пардон скаутски жар поставената задача. Браво за реферата, пардон за статията. Все едно сте написали реферат натема " Тезисите на другаря Тодор Живков от 1978 г." Само трябва да заменим 1978 с 2018, Т.Живков с Д.Тръмп и тезисите с опорни точки. Очаквайте партийно порачение пардон сороско назначение

49

oпетков

преди 7 години

До Анонимен Елементарно разсъждаваш, анонимен. Първо САЩ не са "цункали" петрола на Ирак, а всички находища бяха дадени на търгове и се оказа, че Русия е "цункнала" повече концесии от САЩ. Второ, Садам си беще трън в *** и си заслужи съдбата. Всеки диктатор ако не се вразуми ще бъде понапляскван. Сега е ред на сирийския.

48

Анонимен

преди 7 години

Страхотно! По същия начин щатите набедиха и Садам Хюсеин, че използва химическо оръжие. Това беше повод да нахлуят в Ирак и да им цунат петрола дето си го точат вече години. А Ирак вече е толкова "демократизиран", че не е държава,а кръвипролитие. Садам го обесиха предвидливо, а от елитните иракски офицери беше създадена ИДИЛ като инструмент в геополитическата война. Справка- днешна 'бежанска" Европа ! Важното е да има хаос, война и печалби.И Тръмп стана марионетка на военнопромишления капитал.

47

Факт

преди 7 години

До ФактПросто Русия няма друг избор,освен да се бори на живот и смърт!Ако се откаже-загива,така или иначе,макар и по-бавно.Така че-най-интересното тепърва предстои!Да се надяваме,че няма да е във вид на радиоактивен дъжд или поне не над нашите глави....

46

Факт

преди 7 години

Войната в Сирия е само парче от пъзела на войната срещу Русия.А войната срещу Русия е част от Похода за Тотален Световен контрол за който Русия е най-голямата пречка.Тая война не е от вчера,но със събитията в Украйна навлезе в гореща фаза.Ако направим сравнение с II-та Световна-това беше битката за Москва и врагът бе отблъснат.Сега предстои аналогът на битката за Сталинград-т.е. Преломът във войната.Всичко е заложено на карта и шансовете на Русия са 50/50 даже и по-малко,но си струва усилието!

45

Анонимен

преди 7 години

До някой може ли даУбиването на хора с автомат е селективно, а с химическо оръжие - масово изтребление. Хората са ги забранили тези оръжия именно поради тази причина Глупи.

44

Анонимен

преди 7 години

Русофили, как може да допускате вашият най-голям враг САЩ да се подиграват по такъв кощунствен начин с вашата света майка Русия? Грайбвайте АК и отивайте да защитавате майка си.