322

Анонимен

преди 7 години

Тя и майка Терезс раздаваше ваксини наляво и надясно, та сега имаме туберколозни щамовр размножаващи се в пенецилиновс среда.

321

Тинтири Минтири

преди 7 години

"Не може да има никакво съмнение..." абе това ми звучи някак познато. А после бяха едни признания "малко сбъркахме". Ама на кой му пука, нали си мятаме бомбите, когато и по когото ни е кеф с извадени от седалищните части "аргументи". Пък след 3 години когато на никой не му дреме и всичко излезе на яве, ще се оправдаем, че пак сме се объркали, свежи като репички.

320

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (352)Бъди сигурен, че страшно им се иска да ликвидират главната пречка да раздават бомбено правосъдие където и колкото си искат. Ама не им стиска.

319

Анонимен

преди 7 години

ГРЕШКАТА НА ТРЪМПЗИЛА Е, ЧЕ НЕ БОМБИ ДИРЕКТНО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!!ПУТЛЕРОЦИД ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ЛИКВИДИРАН!!!!

318

До Журналята

преди 7 години

Идлиб не е столицата на Сирия, айде марш в 4 клас!

317

Анонимен

преди 7 години

До ХмПроучи малко какъв им е обсегът на тези ракети.

316

Хм

преди 7 години

Само едно не ми е ясно-как разбра за атаката ден по-рано,та корабите с ракетите да тръгнат натам????

315

Свобода на словото

преди 7 години

Veteranstoday публикува разследване на Шведски лекари за правата на човека SWEDHR.SE относно скандалното видео на Белите каски: youtube/watch?v=3GXz9ww7JY4 и по-точно, че всичко на видеото е инсинуация, като децата са били дрогирани и убивани пред камерите. И двата сайта днес са недостъпни.

314

Анонимен

преди 7 години

Там кадето САЩ са стъпили севиждат подобни жалки детски погледи.Цял свят виждат реалностите.Те създадоха и поддържат ислямска държава и разни терористи.Как може човек да им вярва на такива лъжци и убийци....

313

Анонимен

преди 7 години

На Тръмп изобщо не му пука за 17 мига от пролетта.

312

Щирлиц

преди 7 години

Поредният човеко...любив американски президент...

311

WTF

преди 7 години

Някой връзва ли се вече на тези глупости на САЩ?! Ние да не сме маймуни, които да вярват, че харчат милиарди долари за детските очи? Да вярват, че и фалиращите руснаци са там за очите на децата? Парата е в центъра, няма война за чест и слава. Само плиткоумните се бият вече за това и си умират като заблудени пилци.

310

Тра-ла-ла

преди 7 години

Що за цинично лицемерие...Да убиваме бързо и неусетно с огнестрелни оръжия - можеМъчително с химични - не може!САЩ просто си търсеха повод да нанесат удари. И не само го търсеха, но го и създадоха.

309

анонимен

преди 7 години

това е резултат на умерената опозиция която се снабдява с орьжие от сащвсичко е за пари и печалба така че няма да ни трогне тази снимка

308

джоре

преди 7 години

ЛЕЛЕ КАК СА ГО ОБГАЗИЛИ ТОВА ДЕТЕ,УЖАС . ЗА ТОВА СПРЯХА НАЧАЛНОТО ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ,КОЛКОТО ПО НЕГРАМОТНИ ХОРАТА , ТОЛКОВА ПО ЩЕ ВЯРВАТ

307

Ала-Бала

преди 7 години

Тези холивудски постановки сме ги гледали преди войната срещу Ирак!

306

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да посочи една основателна причина защо му е на Асад да използва химическо оръжие. Повече хора ли ще избие отколкото с бомби?Точно когато американците казаха че вече не смятат да свалят Асад и той хоп по поръчка използва химическо оръжие за да ги разубеди да се върнат на старото си мнение че трябва да го свалят. Кооолко хитро от негова страна.

305

Анонимен

преди 7 години

Малеее, ами ако види ужаса в очите на Дездемона докато Отело я души, какво ли ще направи?

304

Анонимен

преди 7 години

Сега очаквам Тръмп да удари Исландия, щото му се е причуло "Исландска държава е терористична организация".

303

АК-47

преди 7 години

А нещо да каже за продължаващите обстрелвания и убийства на невинни граждани, деца и бебета в Луганск, Донецк и околните села от страна на украинските бандити. Защо не пусне някоя и друга ракета над установките на украинските убийци?