8

Ивана

преди 7 години

От 30 г.не нося сутиен.Нито са ми увиснали,нито повредили,нито стрии.Чувствам се по-комфортно без сутиен.Няма какво да ме стяга изатруднява дишането.Виждам,че и дъщеря мине носи и ми каза,че се чувства отлично без него.Статията е с цел да се увеличат продажбитена въпросния артикул,защото все повече жениго избягват.

7

пазете се

преди 7 години

експерти да огледат момичето със "сутиен" на снимката..виждат се отлично тежки увреждания на дясна гърда ..Това се лекува за няколко дни чрез балнео терапия и обмазване на гърдите с кисело мляко,хума с малко оцет и топла вода и топене в лечебни вани с морска сол.. Ваните да се дезинфекцират с поне седем лъжици морска сол насипани в сифона и гореща вода..

6

пазете децата

преди 7 години

над 70% от жените имат такива гърди които не изискват носене на сутиени..При тях поставянето на сутиен освен, че уврежда трайно тялото но и носи инфекции на половите органи и срива мъжката потентност..У нас модата сутиен води до срив на раждаемоста.До 1919 година всяка истинска БЪлгарка ражда до 6 здрави,умни и способни деца.над 90% от майките не са виждали дотогава сутиени..СЛед 1919 майките раждат едва по едно две деца и то болнави.

5

JJIvanov

преди 7 години

Свободните женски гърди не пристегнати зверски в сутиена/бюстгалтера/ тестват постоянно майчиния организъм и подават необходими импулси на всеки орган поотделно с цел засилване на общата охрана.Това се проучва лесно с мулти спектрални камери препоръчани за справяне с пандемията BSE ..В по напреднала фаза уврежданията с е виждат и с инфрачервени камери.НУжно е ново пазещо майчиния организъм бельо ..Искайте срочно от дизайнерите нови модели вкл ластични потничета и..

4

Анонимен

преди 7 години

В най-авторитетното американско медицинско списание "Лансет" има безброй статии за вредата от сутиена по най-различни причини. Но освен, че е вреден, сутиенът е и естетическа катастрофа! Защото НЯМА грозни гърди, увисналият бюст има своята прелест, точно колкото и навирените гърди на шестнадесет годишните. И няма нищо по-красиво от естествения вид и форма на гърдите.

3

МАхайте видео терора

преди 7 години

Изключително опасни са за момиченца и девойки в училище.Терористи и корумпирани бюрократи/МОН/ са внедрили тежко терористични камери.Сутиените увреждат трайно девойката и сриват обемно общата и охрана.страдат всички майчини органи..Много девойки имат недоразвити яйчници и трайни увреждания на полова,имунна,отделителна и други охрани..

2

ОПасни са ИМА ЕМС

преди 7 години

Има нужда от ново щадящо тялото женско горно бельо.Преди години в наш курорт лекувахме много бързо жени набедени от лекари че имат рак на гърдата. /диагноза богат съпруг за ограбване/Сутиените с банели им бяха увредили гърдите.БАнелите след около две минути носене поемат силен електромагнитен смог и почват да облъчват женското тяло.Повечето имаха видими втвърдявания на гърдите ,някой бяха увредени с торсионно поле правещи след месеци рак.Не носете сутиени опасни са

1

до Вуте

преди 7 години

Ами той така е измислен. Имало първо за там в днешна Италия през Средновековието.