33

Анонимен

преди 7 години

Смърт на фашизма, на предателите и на петата колона!

32

БФС

преди 7 години

А ,да им направят по една св**как искат ли? Ахахха Такива *** са ,че нямам думи.Правели протести заради състоянието на Медведев. Като ,че ли Меркел и Саркози ровят по кофите.

31

Анонимен

преди 7 години

До 50Сравняваме избирателното критикуване за "човешките права".Какво ще кажеш за движението "Черните животи имат значение" в САЩ? Има една статия на Дойче Веле "И в Германия не е лесно да си гей". Във Великобритания се замитат новините за сексуалните престъпления срещу деца. В Швеция - също. В Канада изнасилването на деца се наказва с пробация, условни или кратки присъди. Какво ще кажеш за това? В Германия - договорът на лесбийка-учителка не беше продължен, след като работодателят й разбра.

30

luckyman

преди 7 години

А няма ли да поискат соро соидите и да го сложат и в Кремъл?! Да предаде на заколение русите в Украйна и Кавказ, барабар с другите православни там?! И да даде Южна Рисия на новоХазарския хаганат и ислямския халифат?! Да разпусне армията и да нареже ракетите?! Да забрани патриотичните партии и да отпусне юздите на хазаро-ционистките?! Да предаде на владение ресурсите на Сибир на масоните?! А може би да забрани и православието?!

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Сравняваме Русия с Катар, СА и ИДИЛ ли? Моля потвърди.

28

Анонимен

преди 7 години

В Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ гейове няма ли, че им пречи отношението към чеченските в Русия?

27

Анонимен

преди 7 години

ЕС е най-голямата структура с нсй-голямото военно взено. Може да нарежда на когото реши :) Особено на първобитни държавички

26

к

преди 7 години

Кой този ес който нарежда на русия има 26 страни и там на нарежда

25

Анонимен

преди 7 години

ИДИЛ винаги поемат отговорност, те за това го правят. Странно е че още никой не е поел? Изглежда като работа на вътрешните преди изборите.

24

До Спейса

преди 7 години

Ти ли ще се преборш с Руския президент? Той мо еда е нисък но самите японци му присъдиха 10 дан по айкидо!

23

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXРусия не е България, за да й казват какво да прави.

22

Анонимен

преди 7 години

Ха ха товзе едно Бг да иска да одобрят зоофилията в Холандия!

21

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА КЛОАКА УПРАВЛЯВАНА ОТ АБСОЛЮТЕН МАСОВ УБИЕЦ АНТИХРИСТ!!!С ТАКИВА КАТО ПЪТЕН НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ НЕ СЕ ПРОТЕСТИРА А СЕ ЛИКВИДИРА НА МЯСТО!

20

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма право да се меси във вътрешните работи на която и да е страна. Нека си оправят ***..расите в собствените си страни и да не пребиват човек за пушене на една цигара.

19

упс...

преди 7 години

Този е с две действащи условни присъди, бе!(как става тази работа?)И въпреки това се разхожда на свобода!? (При действаща условна присъда, всяко нарушение на зокона моментално задейства условната присъда в ЕФЕКТИВНА, а той има две!!!)Путин прекалява с либерализма си!

18

Анонимен

преди 7 години

Боже, боже, слез и си прибери евровересийте. То бива малоумие но евроатлантическото чупи всички рекорди за " гинес". Опитват се да заповядват на независима държава която даже не е в европейския съюз а сега си представете как заповядват, нареждат и подиграват със страните членки на е- съюза.

17

Анонимен

преди 7 години

А Европарламента дали е загрижен за ранените от атентата в Санкт Петербург.

16

Анонимен

преди 7 години

Странно, дали ще доживеем времето, когато еуропейците ще се ЗАГРИЖАТ за някого ДРУГИГО освен за престъпниците и ония с незвестните полове!??? еЙ, ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА КОГА ЩЕ СЕ ПОГРИЖИТЕ???? Боже, как ни се натресе такава еуропска напаст? Да се родиш след Христа и да станеш подражател на напълно изкривени представи за добро и зло......трябва явно сериозно да си мръдна по някаква причина??? Абе тия зад голямата локва си легализираха тревите, не мога да разбера еуропейците!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Eвродупетатите няма как да не са загрижени за геййовете. Само да им напомня, че Русия не е България, за да й казват какво да прави.Що не настояват Ердоганя да освободи задържаните журналисти?

14

Леле

преди 7 години

Само Русия обаче се меси във външните работи на другите държави! Да знаете! Това, че ЕС и САЩ притискат друга страна, като ѝ казват кой да бъде в затвора и кой извън, съвсем не е притискане и вмешателство! Бе как бе, много ясно че само руснаците може да са лоши! Филми не гледате ли?