11

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не пита всички граждани на София:Всички ли са съгласни да платим за последствията които биха последвали след евентуален мораториум за желанието на десетина хиляди ***?

10

Анонимен

преди 7 години

Пълно е със згради които са празни, защо първо не населят тях, а после да строят, ако има нужда, егати прането на пари пада :)))

9

художника

преди 7 години

...има термини, които не са ясни като "междублоково пространство"...-------------------------------------Какво не ви е ясно бе мушмороци? Какъв термин да се използва според вас? "Околоблоково пространство" или "сервитутно блоково пространство" или "градинско блоково пространство" !!! Всичко това е едно и също и вие много добре го знаете IDI0TI !!!

8

!

преди 7 години

Веднага Младост в Натура 2000 :)

7

Анонимен

преди 7 години

Абе тя и Картофелия дойде навремето от самоковските села с едно старо сакче и с едни изтъркани дънки, ама сега строи трета кооперация в Манасатирските ливади. Имам предвид собствена. Нe говоря за 3 или 6 апартамента като Цветанов, а за цели три кооперации, общо с около 180 апартамента. И никой не я преследва, защото е Послушницата на Главния мафиот, който стадато пак върна на власт.

6

Циклоп

преди 7 години

оставка на дана и цялата софийска сволочьВЕДНАГА!!!

5

Анонимен

преди 7 години

никви паркинги, само блокове и бизнес сградиза зелени площи, междублокови пространства и тн и дума да не ставате от СОС отдавна са забравили значението на тези думи, както сами заявяват.

4

Анонимен

преди 7 години

Коя е Картофка , и кой е мъжът и ?

3

boyko.uzunov

преди 7 години

Къде остана глас народен глас божи??-мафиоти всички сте за трепане!

2

Анонимен

преди 7 години

Малко са блоковете в София, повечко трябва.Повечко паркинги, по-малко зелени площи. Какви са тия глезотии?

1

Анонимен

преди 7 години

Някои от "честните" служители на СО са взели пари в аванс. Как да гласуват за референдум, трябва да се връщат пари или някой ще осъмне в канафката. Толкова корумпирани у/роди на едно място има само в НС. И начело на крадливите общинари е Картофка, честната Картофка, която си купи апартамент за над 200 000 евро, построи два блока в Малинова долина, а на Мъжлето си за 30 милиона клиника.