22

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-2Като гледам''братските народи''са се наредили на опашка и чакат Путин да ги покани!

21

Анонимен

преди 7 години

Най-страшното е, че ако такива трагедии се виждат на експертите извършени от аматьори, представете си какво неаматьори биха спретнали ако се организират. Не виждам смисъл, обаче, да се минимизира ужаса който хората са преживели.

20

един там

преди 7 години

жертви! Айде за камиона- нелошо решение! Вземи,обаче сложи в този камион прилично количество експлозиви, па сложи и до тях поне 20-30кила пирони, разни други дребни метални предмети, пък тогава се засили в тълпата и гледай какво става!

19

един там

преди 7 години

Нескопосано е атентата в Санкт петербург, да! В париж пък, в залата Батаклан да не би да беше скопосан? Безразборна стрелба по публиката на концерта- абсолютно аматьорска работа! Дето се казва- това го може всяко хлапе! Виж да бяха подготвили няколко бомби и да ги хвърлят в публиката, щеше да е друго нещо! Във Франция пък особено много се излагат тези терористи- детински изпълнения общо взето! Онзи пък тръгнал с камион хората да мачка! Е хубаво де, ама то се мисли предварително как да има повече

18

Крив макарон

преди 7 години

"Лоша и слаба бомба"- убити само 14 !? Трябваше ли да убие 200 за да е "добра". ? Ама че ***!

17

Анонимен

преди 7 години

Е този Ройтерс били големи спецове, само по кадри от новините и от коментари на пътници в метрото разрешиха случая, направиха заключения и издадоха присъда. Май някой треска ги тресе да не се разбере чия е намесата. Народна мъдрост: Гузен - негонен бяга. Какви заключения, какви маниполации. Ало, ний доматите с колци ги не ядем. Много скоро ще излезе всичко от скришните дупки.

16

Анонимен

преди 7 години

Е, нескопосано... щом това е нескопосано. ок.ама извинявам се, те се изказват все едно ако бяха те, жертвите щяха да са си баш как си требе - с хиляди. такова изказване може да се направи само на пияна глава.

15

НЕМА ПРОБЛЕМИ ПУТИН.

преди 7 години

ДРУГИЯ ПЪТ , КГБ , ШЕ ГО ИЗПИПА ПО СКОПОСАНО!!!!ЩЕ , БЪДЕ КАТО В СИРИЯ , ЗА ДА ХВАНЕ ДЕКИШ!

14

Anon

преди 7 години

... тази съветска логика ми е позната... задно с абсолютното незачитане на човешкия живот... "думнаха ни ама няма страшно щото беше нескопосано"... следващия път не дай си Боже като срутят цялата метростанция какво ще кажете? "Бутнаха станцията ама беше нескопосано щото не бутнаха града"? Егати гаврата с жертвите...

13

#putingayclown

преди 7 години

Путин си го организира сам, затова е нескопосано.

12

А ако беше скопосано

преди 7 години

Сигурно загиналите тогава щяха да са поне половин вагон хора.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9---------------------------------Наистина ли

10

Анонимен

преди 7 години

На Манежния площад в Москва завърши митинга "Заедно срещу терора". Над 50 хиляди души положиха цветя и почетоха паметта на загиналите на 03.04. в метрото в Питер.

9

i'm

преди 7 години

"...Експерти: Нападението в Петербург нескопосано!..." Експертите да го обяснят на хората загубили близки и роднини. Да обяснят колко нескопосано е било изпълнението!

8

Анонимен

преди 7 години

Няма значение че това е химически склад на ислямска държава финансиран от ЕС?

7

Анонимен

преди 7 години

Абе не знам колко нескопосано е било това устройство, но си е изпълнило съвършено абсолютно всички перверзни цели.За жалост.

6

Анонимен

преди 7 години

Това е работа на Ердоган само турчин може да направи такава нескопосана бомба.

5

ужас

преди 7 години

Ето защо мразя тези експерти по тероризъм.Как ви звучи да кажете на родител загубил детето си ,че е следствие на нескопосан атентат.*** .

4

Охранителят-София

преди 7 години

Има ли значение ,дали е висококачествен експлозива,или какви са възможностите от финансова гледна точка на атентаторите! Загинаха хора-лека им пръст и съболезнования на близките и тези тарикати видно с добро социално положение правейки такива коментари не им прави чест! :(

3

Анонимен

преди 7 години

Зурлатите сега по мазетата ще бъдат добре разследвани, а после към Сибир да копаят вар и донбаски въглища.