32

ШАРАН БГ

преди 7 години

Много прибързвате,бе хора! Изчакайте още 50 години- какво Ви пречи? Вие сте чорбаджии! И хляба у Вас , и ножа. И дълбокомъдрения български гражданин и тук ,и навсякъде по света, все за Вас гласува! А Вие сте като коне с капаци! Вперили сте се в законните си привилегии и мърдане няма . След половин век дано внуците Ви поумнеят и бавно,и полека да приемат промени някакви ! ! Нали те /по наследство/ ще са властници?АКО ВСЕ ОЩЕ Я ИМА ТАЗИ ДЪРЖАВА....Нас /а и Вие не сте вечни/ няма да ни има....

31

luckyman

преди 7 години

Герджика е предател! Още при първия зор изостави Българската кауза и зае позиция партер към "стратегическия пратньор"! Да се молим на Господ да ни прости греховете и да не ни наказва повече!

30

haha

преди 7 години

хехехе и на гедржика му падна п.ишлето :) още малко му остана да си го развява

29

Анонимен

преди 7 години

Какво ревете? Нормално е щом си плащаш данъците в чужбина и не живееш в БГ, да не гласуваш. Откъде накъде някой си, дето си живее другаде и го няма тук с години, да ми определя бъдещето на децата ми? А? И като имахте право всички в чужбина да гласувате, ко;ко от вас гласуваха? Далече било, нямали време...Да не искате секцията вкъщи да ви я тропосат? Да не говорим, че на много от вас децата ви и български не знаят.

28

Анонимен

преди 7 години

БСП май яко се опъва на мажоритарния вот? Защо ли? Плюещите по Борисов могат ли да отговарят?

27

стига вече

преди 7 години

Мдааа...чудничко! Г-н Борисов, ако не си изкарате мандата и пак ни вкарате в избори, служебни кабинети и пр. простотии, ще загубите голямата част от избирателите си!Опичайте си акъла и не ни изнервяйте, че вече не се търпи!

26

OMG_Lucker

преди 7 години

Аз пък съм "за" това, тези, живеещи за постоянно в чужбина и имащи и друго гражданство освен българско да нямат право да гласуват на изборите. Разбира се трябва да се измисли начин как това да се установява и как точно да станат нещата. От къде на къде някой, дето не живее тук, ще определя кой да ни управлява?

25

Анонимен

преди 7 години

Другарю Президент такова поведение може да доведе до импийчмънт...но само в нормалните държави.

24

Байфидан

преди 7 години

До 27. А ти си много, ама много ***. е, то се видя на изборите кой колко струва.

23

изнервен

преди 7 години

Гаф след гаф! Кой ги назначи тези некадърници? Радефф, *** си преди да те изгонят с камъни.

22

турчин

преди 7 години

Проверете интервютата с Агджа. На въпроса ,,българската държава има ли намеса". Той казва коя държава, държава на мафията и така ще бъде. На какво ви прилича един казал друг препоръчал трети изпълнил и накрая няма кой все пак е отговорен. И сега няма драма в уседналостта. С интриги държава не се ръководи.

21

Иван Иванов

преди 7 години

Аз пък съм напълно съгласен да се ограничи вота от чужбина.Защо някой който е избрал да живее извън страната трябва да определя кой да ни управлява...?

20

Анонимен

преди 7 години

От къде на къде ще се променят едни основни за стабилността страната правила и то заради някакъв си невалиден референдум направен от западащ шоумен?

19

Анонимен

преди 7 години

На Радев му се иска да е като Ердоган, но не му стигат две топки.

18

какво става

преди 7 години

Ей хора законопроекта е идеален и защитава България,това показва и лаенето на петата колона предатели....

17

Ха- ха- ха

преди 7 години

Герджика се държи сякаш изобщо не е бил в България през писледните месеци и не е отговорен за нищо. Изпечен лъжец и мошеник!

16

Анонимен

преди 7 години

Нещото радеф нали много четеше конституцията?

15

Анонимен

преди 7 години

а за реферундума на Слави Трифонов да имате да кажете нещо ? или на никой не му изнася ?

14

Анонимен

преди 7 години

Пълен провал на БСП и изчадието на Решетников, фуражката Радев.

13

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям предложението без значение дали е на Радев или на Герджиков.То е добро и е в името на България и българите.Колкото и да плюват герберастките *** и жорожоидните у-трепки.