7

Анонимен

преди 7 години

Ушева му работа. А списание Паралели, в което пишеше ,че две хилядната година всичко ще е пустиня и навсякъде да хвърчат совалки? Изтрещели хранрутници. Сега само гледайте, как тази жена ще осъди рушветчиите, а ще плати народа.

6

яве

преди 7 години

Ако на 17 стане .... ще я наградят ли?

5

Анонимен

преди 7 години

Последно откъде е - София, Брусарци или Лом?

4

Анонимен

преди 7 години

АБЕ И МИС ГАНКИТЕ СА КАТО МИСТЪР ***...ПАТРИОТИ БУТНЕТЕ МАЛКО ВАЩЕ БАБИ ЗА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА...НЕ СТИГА, ЧЕ ИМА М А Л О У М Н И ГАНКИ КЪДЕТО ХВЪРЛЯТ ПАПИ ОТ БАЛКОНА ЕМИ ИМАЛО И БЕЗ РАБОТА...:-):-):-):-)БЪЛГАРСКА РАБОТА

3

Анонимен

преди 7 години

Че то в турция атентатите са ежедневие

2

Анонимен

преди 7 години

Е какво като е казала че в Турция или Франция ще има атентат? Да не би това да засяга националната ни сигурност? Какво ни боли *** за Турция и Франция? Разбирам да беше казала че в момента става атентат някъде из България и да ги прати да пасът зелена трева! Да! Тогава и един бой да и ударят няма да е лошо. Защото ще разкарва техника и бойни единици. Нещо немога да схвана за какво ще я глобяват след като не ги е пратила за зелена трева и студена водица???

1

Кико Шин

преди 7 години

Браво! Добре, че Родната Милиция, пардон, Полиция, се справи със световния ислямски мюзлюмански мохамедански тероризъм арестувайки тази опасна жена!