60

БЪЛГАРИН

преди 8 месеца

До АнонименПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ БАЩА И Е ИНСТРУКТОР ОТ ТАМ ИДВАТ КНИЖКИТЕ

59

МА

преди 7 години

Do Varg Ей, колко *** народ сте. "Стоуквайте фейбуци", яжте хлебец и лютеница и завиждайте за чуждите успехи. Айде вие направете нещо смислено, избършете гурлите си и дерзайте. Бедни, беднии души....

58

Фърчал

преди 7 години

Летенето е супер!!!!Хайде сега и една гатанка:Защо Баба Яга не носи бельо????

57

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичето!Откъде е родом?

56

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичето!Откъде е родом?

55

Анонимен

преди 7 години

До БойчевБойчев, думите ти са лишени от съдържание.

54

Анонимен

преди 7 години

До ShoppАвиацията е за наредени хора, връзкари, за хора с вуйчо Владика, за хора с потомствени връзки в бранша, които разчитат на финансиране от родителите си. Авиацията в България никога не е била за хора с чест и достойнство и за хора с истински мечти. В България постигане на мечти = семейсвтото да извади готови пари. И като не можете да защитите тезата си, започвате да увъртате, че дайте да видим академичните успехи. :)))

53

Анонимен

преди 7 години

"...В един от докладите си например тя прави прецизен анализ на сравнителните маневрени характеристики на самолетите МиГ-29 и Eurofighter Typhoon. Нейните доклади "Авиационни двигатели", "Математически анализ на маневрените свойства на бойните самолети", "Изследване на маневрените свойства на военни самолети" ..."КЪДЕ МОГА ДА ПРОЧЕТА ДАННИТЕ ОТ АНАЛИЗИТЕ? Или те са "Секретни";)

52

Анонимен

преди 7 години

До БойчевИмал съм доста по-високи "академични" успехи!

51

Анонимен

преди 7 години

До БойчевНе мога да имам уважение към човек, който не вади сам парите с които разполага!Нито пък към хора, които поощряват това да разполагаш с пари, които не си извадил сам.

50

Анонимен

преди 7 години

До БойчевКой си ти, че ще ми говориш за "умствен капацитет"? Поредния мамин с "мечтите"! Как не те е срам?

49

Анонимен

преди 7 години

До Иван 33Няма как да не си депутат!

48

Анонимен

преди 7 години

До БойчевАми мацка си. Хайде давай, покажи цените по модули. И кажи в коя фирма са. То иначе аз мога да кажа, че всичко струва 2 лева. Словом - два лева! Всеки може да говори глупости, но на малко хора им стиска да подкрепят думите си. Моите думи са подкрепени, защото която и фирма да попиташ, накрая като теглиш чертата излиза, че си дал минимум 120 000 лева общо. Пари викаш се печелят. Ами спечелете ги и тогава се тупайте в гърдите. То готови пари лесно се харчат. Така всеки може.

47

Анонимен

преди 7 години

До БойчевБойчев, МАЦКО, промяната която България чака, е от хора, които сами си вадят парите и сами си плащат за курсовете. А не мамa и тати да извадят пари и да платят на глезеното си гардже едни от 120 000 до 160 000 лева. Никоя банка няма да ти даде пари за такова нещо. Не и в България. Не и ако не обезпечиш кредит със залог. А откъде в един 20-25 годишен човек такъв залог? Ами от тате, разбира се! Явно и ти не си промяната. Промяната не идва от хора с мозък като яйце.

46

Бойчев

преди 7 години

До АнонименСам доказа невежеството си с този последен коментар, малко или не, когато човек има мечти ги следва, това момиче, е явно свидетелство за това. Дали родителите са ги дали, дали банки, дали някой друг това не можем да знае, а докато ти пиеш ракията пред компютъра и псувайки телевизора всяка вечер помни от мен " БАЦЕ ", че ти няма да си промяната, която България чака! Поздрави и наздраве! :)

45

Анонимен

преди 7 години

Същата работа беше и с онзи М*рио Бак*лов, дюшемето което правивише реклама на дизел по телевизията. Дето родителите му явно се чудиха как да му намерят булка и се опитваха да го промотират по телевизии и вестници. После таааакааава реклама беше, че щял да приземи А380 в България. И така го казаха, че все едно е единственият българин пилот. И единствен пилотирал А380 все едно. И тук с тази мацкa нещата са подобни.На Марио родителите му било богати, друго си е да си имаш маичка.

44

Do vsichki mnogoznai

преди 7 години

A vie znaete li shoferlukut e maistorluk, ne vseki moje da kara i avtobus, kamion, da ne govorim kola s remurke.Kolkoto i pari da ima (ili niama bashtata na tova dete) niama nishto obshto s tova da ima kachestvata da upravliava samolet....ne e za vseki,,,no tuk Ganio e na vsiako gurne merodia...nali sme GOLEMI MUJE....NIE VSICHKO ZNAEM I MOJEM...ama tezi GANIOVTZI AKO GI NAKARAT DA POLETIAI-JULTO PO GASHTICHKITE...GOLEMI MUJE...AMA ZAD KOMPA

43

Бойчев

преди 7 години

До Анонимен80 000 без TYPE RATING, по модули няма да изброявам, както и без ценовата листа за медицинските прегледи! Лека вечер и пийте ракията пред компютъра спокойно!

42

Бойчев

преди 7 години

Нелепи коментари "описващи" авиационното образование из центровете в България. Не забравяйте, че такива статии четат и хора на авиацията, които разбират и Ви се смеят, те знаят. Преди да пишете сумите по отделните модули, моля първо се запознайте с точните цени и тогава коментирайте, ако искате да бъдете миродавни. Колкото до това дали статията е платена глупостта бълва отново ! Въпроса ми е защо не коментирахте, когато имаше статия за жени в авиацията ( Авиоотряда, Bulgaria, Wizz и прочие ) ?

41

Анонимен

преди 7 години

Вие не разбрахте ли, че момето ще става пилот, защото тате може да се бръкне в джоба и да извади едни 150 000 лв? Колко от вас имат такива пари да дадат за щяло и нещяло? И тате и най-вероятно си има тесни връзки с разни бизнес кръгове около авиацията и удрят 2 заека с един изстрел - хем правят реклама на момето, хем правят изкуствена реклама на бранша, че да учат повече хора такива специалности. Повече народ искат от ЛХТ-София и други фирми, за да им бачкат на 600 лв заплата с договор 5 години.