86

Истината

преди 7 години

Да се радваме че повече наши мюсюлмани са такива само на думи. Но реално сиползват главите да решат, кое е добро и справедливо, че ако ползваха думите на "пророк" Мохамед лошо и за тях и за всеки около тях. Като напише в Гуугъл "Мохамед срещу Исус" и прегледате видеотата и става ясно за всеки, който мисли.

85

Анонимен

преди 7 години

Кажи му мюсюлманин и не се занимавай повече с него !Как може да приемеш идеологическа доктрина за религия и да си нормален ????Някой ако може да ми даде причина защо исляма е религия, освен, че Мохамед го е казал .... ?!?!?По същата причина може и комунизма да е религия, Маркс и Енгелс са го казали !

84

следим те

преди 7 години

Хаха коментари изчезват беследно , някой май ги трие

83

Византия

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия.По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат.Повече инфо в книгата Османо-Римска империя, българи и тюрки на Стоян Динков.

82

Антимен

преди 7 години

От 40 години никой не ме е питал нищо имам постоянен адрен и всички видове комуникации.Тия агенции са някви Фанта с лимон,само точат пари от ПР поръчки...

81

Анонимен

преди 7 години

FAKE NEWS

80

ФХ

преди 7 години

И аз съм мюсюлманка и нямам никакво доверие на Ердоган. Не познавам нито един, който да харесва Ердоган. Само Кемал Ататюрк!

79

tz92

преди 7 години

Аз съм мюсюлманин, но нямам никакво доверие на Ердоган. Така са и 90% от приятелите ми.

78

Анонимен

преди 7 години

МАНИПУЛАЦИЯ

77

ZZ top

преди 7 години

Струва ми се,че Путин баламосва льольото Ердухан и в недалечно бъдеще ще му удари балтията,ако преди това не го изпревари някой друг!

76

да на СУЛТАНА

преди 7 години

СУЛТАНЪТ е велик политик с топкиии,,алуууууууу да с топки е,знаещ и можещ,умен и интелигентен,красив и секси и си мисли за стадото си вътре в държавата и вънка ......при СУЛТАНА не се толерират крадците,националните предатели и мекерета,разни третополови екземпляри......да живееее СУЛТАНЪТ

75

куре

преди 7 години

До ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМСмешен си ти,на твоя Путиньо му свалиха и самолета,убиха посланика,а той си мушна главата в пясъка,страх го е от турския ятаган,нема кво да се лъжем Турция е мноооооого голяма лъжица за неговата уста.Фасоните на *** само в Украйна и сирийските деца ,другаде ЙОК.

74

Анонимен

преди 7 години

Значи е време да си ходят! След като му имат толкова доверие и харесват толкова Турция какво търсят в България? Който харесва режим оправдаващ геноцид над милиони арменци, гърци, българи и евреи няма никакво място в България.

73

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

До *** 88Толкова си смешен в напъните си да изкараш туркиетата НЕЩО. А я да питам щом руснаците са пияндури, защо тогава любимия ти ердоган търси контакти с тях и им се мазни? Чак в Русия на крака отиде на Путин. Преди това правеше едни жалки и смешни опити да се добере до него на срещата в Брюксел, но Путин го отсвири и тоя стана за смях пред света. Като отиде в Русия и щеше да си докара дискова херния да му се кланя. Защо бяха тези напъни пред Путин след като са пияндурници? СМЕШЕН СИ.

72

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

До ДОГАН КАЗВАШЕ 78Нещо си в грешка. Скоро няма да има истанбул, скоро ще е отново КОНСТАНТИНОПОЛ И ЩЕ Е ГРЪЦКИ БЛАГОДАРЕНИЕ ТОЧНО НА РУСИЯ. ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ ЩЕ ИМА И КЮРДИСТАН, а туркието ще се разпадне.

71

куре

преди 7 години

До ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМАко знаеш само колко ме боли чепето за твоята ненавист или друго дето си писал там против турците.***.

70

fesa

преди 7 години

Кви са тези глупости *** д.......о,90% от нас не харесват Ердоган и политиката му,ние харесваме светски начин на живот а не арабски.Той води Турция в погрешна посока.Едва ли сте анкетирали повече от 3 български турци.Май анкетата сте я правили в Столипиново.

69

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

До Анонимен 64За, какво да ходя в турция? Нищо турско не ми харесва. Без пари да е пак няма да отида там, даже и някой да ми плати разноските пак няма да отида. Ненавиждам ги. Тук в МОЯТА ХРИСТИЯНСКА РОДИНА МИ Е ДОБРЕ. ХАРЕСВАМ И ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ, а за турция 5 пари не давам. Каквото и лошо да им се случи за мен все ще им е малко и късно. Не мога да изпитам и капка жал към турците и останалите мюсюлмани. Зверствата, които сте причинили на толкова народи са неизброими. НЕКА БОГ ДА ВИ ОСЪДИ НА

68

Прав...

преди 7 години

..им път към Анадола. На излизане да си оставят бг паспортите . С турски паспорт да пътуваш си е друго усещането.

67

Патриот

преди 7 години

Като имат доверие в Турция и Ердоган чий го дирят в България бе????Айде с каруците към Анадола на екскурзия, тъкмо имат опит от 1989 г!