26

Анонимен

преди 7 години

*** глупости пак.

25

Анонимен

преди 7 години

Сега тези 270 хил. сирийци като си доведат по няколко члена на семейството и младите си вземат за съпрузи братовчедите, германците скоропостижно ще се претопят и ще трябва да се интегрират в собствената си държава.

24

Анонимен

преди 7 години

Хиляди руски аналитици се мъчат да отклонят вниманието.

23

Хм

преди 7 години

Докато не свърши войната със САЩ,Русия няма да вземе драстични мерки срещу исляма.После ще има як бой.Не вярвате ли?Не е толкоз далече този момент-3-4 години.Войната сега е горе-долу по средата,може би леко прехвърлила половината.Разбира се,предстоят още много сериозни офанзиви.

22

Атеист

преди 7 години

Исляма има мисия! Да подчини всичко и всеки. И животните трябва да го изповядват иначе ще ги изколят. Даже и мухите и мравките. Я женските мухи с бурки че амахааааа

21

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ееех навсякъде дървени философи хаха. Много са в час. Навремето щеше да има дела а не бля бля бля. Я поеми тая гилотина, я пред наказателното отделение. Ей затова ни бомбят, щото виждат че сме едни смелни лаладжии

20

Анонимен

преди 7 години

до 23 няма такова нещо. Господ е на всякъде и в нас. Всеки е свободен да се движи, произвежда и търгува.Българската територия е част от ВЕЛИКАТА И СВЕЩЕНА РИМСКА ИМПЕРИЯ. СЕГА ЕС

19

Анонимен

преди 7 години

До асса... Според теб Господ няма така ли? Ти си паднал от марс и цялото ти поколение преди теб? Такива като теб безбожници управляват света затова погледни колко е красив! Войни убиства наркомани *** насилници крадци изнудвачи и всички тези са създадени от такива безбожници като теб. Ако имаха страх от бога едвали щеше да има такива. Но това са изчадията на сатаната. Такива изчадия нямат място на земята те са за Ада. Там ще са най добре в огъня на пъкъла! Слуги на сатаната!

18

баю

преди 7 години

Когато господ е създавал земята и хората той им е отредил по едно парче от земята. За всеки е осигурил къде и как според националноста си да искара дните си на земят. Ако трябваше всички да живеят на едно място той нямаше да ги дели на раси. Затова глобализацията е вредна за всички. Кой където се е родил там да живее в общноста си. Няма как *** крава овца кон магаре кокошка коза елен и всякакви други животни да са в един обор. Някъде в природата да го виждате това? Не! Всички са по отделно.

17

До 17 коментар

преди 7 години

Имаш предвид Планета Пайнер ли?

16

Анонимен

преди 7 години

Медведев е фей на Путин.Евразийски третополови православни ценности...

15

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлмански експерти: Време е руснаците да си ходят!

14

Анонимен

преди 7 години

Аааа! Пискюлите ВЪН!!!

13

Анонимен

преди 7 години

руснаците няма ли да си тръгват към родната им Планета на Маймуните?

12

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са смели и решителни хора. Като им писне, ще ги натоварят на кораби и ще ги разтоварят в муслиманските земи. Докато еврогейовете го приемат и се правят на толерантни, ще си бъдят разстрелвани, газени, мушкани и ругани дори и в домовете им. След време ще вият но ще е късно! Нито един аллахакбаровец няма да се върне обратно защото ще го хрантути немската икономика.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Вчера четох, че 240 хил. сирийци в Германия са получили разрешение да домъкнат близките си да живеят на гърба на немеца.немеца може да си го позволи, но потребителите на лосион не могат.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Абе я не обръщай внимание на статиите по нашите сайтове! Руснаците от 1000 години живеят в етноетнически мир със 120 националности по цялата си територия! И такива "статии" по техните СМИ няма да видите!

9

Анонимен

преди 7 години

Поредните руски просстотии.Нищо няма да направи Путин, който им построи най-голямата джамия !

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6имаше една история с ловец, кйто влязъл в бърлогата на мечката и тя после все го чакала с бурканче мед на пътечката :)

7

Анонимен

преди 7 години

До да си ходят 1Абе, ти ходил ли си на училище? Знаеш ли кой е основал такава държава "България"? И ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ????????????????????????????????????????? И КЪДЕ ДА СИ ХОДИ??????????????????????