57

Анонимен

преди 7 години

Болен здрав носиБолен здрав носиБолен здрав носиБолен здрав носиБолен здрав носи63654

56

Анонимен

преди 7 години

Хубавото в случая е че можеш да се образоваш и да напуснеш тази помия. Иначе изберете си пак бсп и герб простаци вместо да гласувате за Волен Сидеров единствения адекватен човек в този парламент. Ако зависеше от него не здравеопазване а и за базите щяха да си плащат. И не смейте да давате плюсове простаци защото вече си избрахте герб и пак ще си го изберете.

55

Анонимен

преди 7 години

Ето това са нещастници и червеи тук ще дойдат 10 - 20 000 хрантутника на които бедния народ ще осигурява безплатно здравеопазване. После всичко се изнасяло нямало пари нямало работници. Еми няма да има.

54

Velikbgvoin

преди 7 години

Ami za bg askerki i oficerki v afganistan, siria i irak pak taka li e?

53

Анонимен

преди 7 години

натовските г .....обичат комунизъма

52

Анонимен

преди 7 години

Сега случайно,местните аборигени,не разбраха ли,кои са господарите на поробените територии и за кого трябва да работят робите?Какво още трябва да се натресе на тъпоъгълния акъл на Стадото,че да разбере,в каква кошара са го вкарали и с какво предназначение?!А какво правят с уФФъсете ,трябва да ви е ясно,ако имате въобще някой и друг подскачащ неврон в оФФФФчите "глави"- стригане,доене и транжиране!!!

51

Търпелив

преди 7 години

Ето това прочетете отново от статията:От Министерството на отбраната обясниха, че по проекта се работи от дълго време и имат срокове, възложени от НАТО, които трябва да се спазят.------чужди слугини на власт

50

дядо йоцо гледа

преди 7 години

народе????и "българия" гледа,като дядо йоцо!!!!....и сваля ли сваля ***,до пълно сублимиране!А ПОСЛЕ,ВСЕ НЯКОЙ НИ Е ВИНОВЕН!Бе-е-е-де-де-е!

49

Анонимен

преди 7 години

Не стана ли най-после ясно,че така нареченото "служебно правителство",ЧИЯТО ОСНОВНА,ДА НЕ КАЖА ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА Е ПОДГОТОВКА НА ИЗБОРИТЕ.ТОЛКОВА!А я вижте,какъв бълвоч натвори,В ОГРОМНАТА СИ ЧАСТ,ВЪВ ВРЕДА НА "НЕЩОТО",НАРЕЧЕНО "НАРОД"!С други думи,това правителство е продължение на "онова",заради което се правят изборите,а пък "новото",което се очертава "онова",старото....!Абе,аборигени!След 27 години не разбрахте ли,че всички тези политико-олигархични банди са под едно и също управление

48

борис

преди 7 години

Крайно време е шафьора на самальот и *** тата около герджиков да си седнат на палавите зад ници. Писането на закони не е тяхна работа, от другата седмица ще имаме работещ парламент, а най-вероятно и правителство.В демократичните държави парламента създава законите, правителството ги изпълнява.А служебните правителства имат задача да произведат избори и да поддържат статуквото от правителство до правителство.Останалото е нахална намеса в чужда работа.

47

спонсор на МВР

преди 7 години

Кабинетът с нов проект: Чиновниците на НАТО, Ал Кайда, ИДИЛ и ЦРУ с екстри у нас

46

Анонимен

преди 7 години

Ето и поредното разбунване на духовете...за наивниците...хахахаха...как не разбрахте, че с и без писачите тук е все едно....не се получава исканият резултат с такава ПР-акция...законопроектите имат нищожна сила..И престанете да си въобразявате, че хората са неграмотни...обидно е

45

Охранителят-София

преди 7 години

Яд ме е да чета и сттията!А така! А ние българите с мижавите заплатки да умираме!? Геноцид за Българина! Идва ми само да ги псувам упрвляващите досега и нищо друго!

44

Анонимен

преди 7 години

Поредната статия, след която бедният българин почва да псува, при това с основание.

43

Каракочев

преди 7 години

За тази работа си има измислена реципрочност. Каквото за нашите при тях, такова и за техните при нас. Като чета обаче горното писание (ако е точно, разбира се), ми се струва, че малко сме си поизули гащите.

42

Каракочев

преди 7 години

За тази работа си има така наречената реципрочност. Каквото получават нашите представители в натовските страни, това да получават и техните у нас. Но не съм чувал за безплатно медицинска обслужване. А пък за номерата на колите да не говорим.

41

Наведени

преди 7 години

Екстри? Гей паради ли ще им спретват? А, и фабрика за памперси...

40

Категоричен

преди 7 години

До ЦК на ЛибераститеЗа компаньонките де: То като гледам българина освен за компаньонка ...............!!!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Безплатно здаве няма. Ние ще плащаме.

38

Анонимен

преди 7 години

руското посолство пак е раздало една-две щайги с рубли.