10

Ликвидация на МНЗ

преди 7 години

Лъжат нагло мед мафиотите . В момента над 90% от починалите са убити чрез химически оръжия тровещи питейната вода под надзора на нагло престъпното министерство на тн"здравеопазване" и последвали неадекватни престъпни тн"лекарски терапии"..Масовите убиици печелят милиарди годишно от отровени с ХЛОР токсични оръжия за масово поразяване граждани..АКо водата от чешмата Ви мирише обадете се на 112 и искайте арести за убииците

9

Анонимен

преди 7 години

Затова Китай и Индия са общо само 3 милиарда. Щяха да са повече.

8

Анонимен

преди 7 години

"Човек в живота си се отказва от толкова много удоволствия само защото били нездравословни.И накрая остава с едно голо здраве" Марк Твен,"Автобиография"

7

Тц....

преди 7 години

...Тревожно:10% отсмъртните случаи-заради.....БКП......;)

6

стария

преди 7 години

пийте , е*ете и пушете много цигари

5

Анонимен

преди 7 години

Аз ги отказах и сега се чудя от какво друго ще умра?!?!? Една от хипотезите ми е, че в гроба ще ме прати сиренето с палмово масло, брикетно -дизеловия въздух и ши*аните енергийни картели + политиците ни!

4

Анонимен

преди 7 години

Ами пуши си тогава още цигарки... отвратително...

3

Марк Твен

преди 7 години

Забраните не се спазват, но пък със забрани нищо читаво не се случва. Смъртноста от тютюнопушене е много повече от 10%, може би около 20%. Хората продължават да пушат защото пушенето е социално одобрено у нас. Освен това се свълзва с готини неща, забава и понижаване на стреса. Всичко това не е вярно, защото ни ограбва здравословно и финансово. Пушенето е зависимост към наркотик, то е наркомания и заради това е толкова много разпространено и търсено. Ако беше навик отдавна да е изчезнало.

2

Анонимен

преди 7 години

а после коката е забранена

1

Анонимен

преди 7 години

Абе какво му е тревожното на планета станаха 7 млрд човека със тия темпове след 20 год ще има още едно поколение тоест 14 млрд човека нека да пафкат цигари и смъртните случаи ще сe увеличат реципрочно на увеличеното население на планетата какво не ви е ясно. Не пушачите се увеличават, а населението се увеличава и за туй нараства смъртността . А че раждаемостта се е увеличила никъде абсолютно нищо все едни смърти виждате.