10

до 9

преди 7 години

Само един от ръкавите на Халкидики, които са общо три има 10 пъти повече плажове от БГ. А пък целят Халкидики е една стотна част от плажовете на Гърция.

9

до 9

преди 7 години

Ало, неграмотния ***, Гърция има 13 874 км плажна ивица, без да се броят островите. Камънаците, като пишеш ти са горе-долу половината от нея. Това ознама около 7 000 км първокласна пясъчна ивица, а не като Бeтониранато мутроморие, което има общо около 240 км брегова ивица, плажовете са около 45 км общо и то ако не са бетонирани се изливат всякакви фекалии.Гърция е място докоснато от Боговоте, не случайно самите те са живяли там на планината Олимп и там се е зародила съвременната цивилизация.

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да дойде до златни пясъци след седмица и сам да види дали са платени новини :) Тука пишат некви пенсионирани барабонки ,които идея нямат от живот.А за тея дето ходили в Гърция ? Голямо постижение.... Браво :) То поне да ставаше за нещо там....Скука и камъни.

7

Нико

преди 7 години

Румънци и българи на ОЛ ИНКЛУЗИВ.Ужас.Предпочитам да работя lв някоя мина отколкото в ресторант с ОЛ ИНКЛУЗИВ.Това е голямо плюскане *** не.Това не е туризъм а антитуризъм.Туризъм е нощувка с включена закуска.Или нощувка със закуска и вечеря максимум или така наречените BB и HB.

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си мазохист да отидеш на БГ морето при близостта на Гърция и необятното и й красиво крайбрежие - 13 000 км красота, чистота и слънце.И любезни усмихнати гърци, а не наети сезонни селяни, които са постоянно намръщени щото бачкат цяло лято за 500 лв.БГ морето е за диви и неопитомени селяни и за алкхолиците от Европа.

5

Анонимен

преди 7 години

Колкото и поръчкови статии от мутро-олигархията, която бетонира хубавото ни черноморие да пускате, не можете да ме откажете от Халкидики. Всички нормални хора ходим там. При това от години. Който е отишъл там макар и само веднъж, няма да помирише повече родното бетонирано и съсипано мутроморие.

4

Анонимен

преди 7 години

Ние пък ходим до Гърция. По-ефтино​, по-близо, по-чисто!

3

Анонимен

преди 7 години

Всички ходим на Българското море и яко дивеем :) Хеътърите си стойте пред входа и лайте по силно ,че не чуваме .

2

ВЪПРОЗТ

преди 7 години

КОЙ ХОДИ НА ТОЯ ГЬОЛ НА СНИМКАТА?

1

Питам

преди 7 години

А менистърката на туризма Стела Балтова каква заслуга има за това? Или се изевява като говорител на министерството на турезма. Мале , мале!