16

Ясно е

преди 7 години

Законите ни все още не са се очистили от плесента на онзи период, в рамките на който, при всеки съдебен спор нещата са поставяни така, че в по-неизгодна позиция да бъде онзи, който е собственик.Нали веднага след Октомврийския преврат е била популяризирана тезата, че криминалните престъпници и жриците на древния занаят са най-близо до борческия пролетариат, защото и те като него били жертва на "експлоататорите". А щом си спестил, за да имаш собственост, значи си експлоататор!

15

Не ми е ясно

преди 7 години

Когато някой сложи вълчи капан в стая на собственото си жилище или вила, когато ще отсъства, а ключалките и вратите му са здрави и на прозорците има дебели решетки, защо му търсят отговорност и го съдят, в случай, че крадец успее да разбие вратата и се насади в капана?Това се прави и в случаите, при които са нужни специални умения да се разбие сложен заключващ механизъм. Апашът твърди, че много му се пиела вода и влязъл точно там, макар че наоколо има и заведения, и градински чешми!

14

Анонимен

преди 7 години

От 2 до 10 мин??? Че какви са тези крадци да не би да са извън земни? Само докато отключи или разбие вратата ще му трябват 5 мин. Ако пък има аларма докато и хване кода и я заглуши ще му трябва половин час. Нещо гнило има в Дания! Освен ако предварително не са си подготвили обекта още предният ден което невиждам как ще се случи при положение че в обекта има хора. Ако разбиват някой ци.гански катун може и за 1 мин. да свършат работа.

13

Анонимен

преди 7 години

Добре сте ми дошли крадльовци, обаче аз ще реша кога да си ходите. Може да поостанете месец, два в мазето и да ближете влагата по тръбите. Нали това не е подсъдно, ако крадеца поради неумелост се самозаключи в някакво отдалечено помещение в изоставена сграда, където никой не го чува.

12

факт

преди 7 години

Хората вече не вярват на полицията и не подават жалби и затова уж били спаднали кражбите!и полицаите го знаят но се правят на луди......

11

Анонимен

преди 7 години

може и по бързо от 2мин като им съдейства полицията що не. браво хубава държвава и управление

10

До 9

преди 7 години

Браво ,храбрецо. А кафявото от гащите за колко ще изчистиш.Амаман от такива ,,клавиатурни " герои.По добре учи за матурата ,че иначе ще останеш все така ,,интелегентен" Итоя с,,Валтера" и той герой.Че какво чакате че не натръшкате всички крадци.Мушмороци невръстни

9

отговорности

преди 7 години

Хора бъдете внимателни а полицията само ще ги брои и по 30 висящи дела на крадец.

8

Анонимен

преди 7 години

На мен ми трябва само секунда за да кажа на крадците нещо отрезвяващо и ободряващо. После ще имат амнезия поне седмица и няма да знаят дали се намират в Южна Африка или Южна София

7

ник

преди 7 години

Да се пробват. 120 килограма съм. Бачкам от вкъщи. Правя по 90 лицеви на серия. Но това не е важното. Във блока ходят баби. Нон стоп. Слухтят като немски овчарки. Всичко знаят, а ужким не чуват. Но за крадците имам Валтер 9.00 мм. Имам и катана. За тия без оръжие.

6

Южен кв. - Препатил

преди 7 години

Първия път като влязоха, ходих по полиции, разпознавах хора и какво ли не още. След 30 дни получих писмо, че преписката е прекратена..след това влизаха в апартамента, щетата беше една разбита ключалка и не съм викал полиция, правиха опит да крадат гумите на колата, пак не съм викал. ПОЛИЦИЯ, СЪД, ПРОКУРАТУРА не работят и това го знае всеки! Аз лично си сложих СОТ и за цена колкото за кабелна или интернет от тогава да чукна на дърво не са ме безпокоили..и застраховки. Не е панацея, но помага.

5

Анонимен

преди 7 години

е,защо да влизат по домовете. само се обаждат по телефона и бабите хвърлят пари и бижута. остават да се крадат офиси и магазини.

4

Дедо Мъди

преди 7 години

До анонименАз изобщо и не се обаждам вече за телефонни измамници МВР-то сами си признават ,че са неспособни да изведат преписка с доказателства за съд!

3

Експерно становище

преди 7 години

Е нали МВР съветват крадците къде на барат? В южна София има повече за крадене в Северна София са сиромаси хората!

2

анонимен

преди 7 години

хората просто не се обаждат в полицията защото няма смисьл и затова намаляваткражбите

1

Jalto

преди 7 години

Nai-sladkata do koncheto veche e zaeta ot konkurenciata im.