10

софиянец

преди 7 години

По цял ден ходя под прозорците дано ме удари един сак с пари по главата сега трябва да обикалям и селските табели дано имам късмет преди глупаците да свършат.

9

Питанка

преди 7 години

Ей сега четох някаква друга бабка дала хилядарки+?5000 за залавяне на ало-измамници. Оставила ги до кофата... Само баламите ли работим в тази държава? При толкова отзивчиви бабки. Човешката глупост не се лекува

8

Ангел

преди 7 години

Хахахха .От Хитри по Хитри стават!!!!

7

до Имала-дала

преди 7 години

Вярно е,гледат но само турски сериали!Не стига че са с деменция,та от тях още повече поумняват!

6

Филм

преди 7 години

Само неразбрах как се казва този филм. В началото беше лошо, след това трагично а сега и комично. Сценките продължават но баламите никога неспират. Докато има *** ще има и тарикати.

5

Имала-дала

преди 7 години

Е, вече не е тъжно. Смешно става. Пенсионерите по цял ден слушат радио и гледат телевизия. Би трябвало да знаят да не дават пари на "полицаи".

4

Анонимен

преди 7 години

Не тегли заем - обади се на някоя баба...

3

кака Лара

преди 7 години

Ромката и ромът се обаждаха и на мен,полицията ги хвана и както виждате на свобода са !!!

2

вашта бамка

преди 7 години

И тия в банката са в джаза. Те много добре знаят, че бабите са стиснати като ръждясал цип, ама за помощ на МВР теглят луди пари. Е, защо са и дали да изтегли парите ? Захлебват и те...

1

Анонимен

преди 7 години

Един си пасял овцете край село когато чул от площада вик: Иванееее, и.б.ат жина тиии! Хвърлил всичко, тичал, падал, пребил се няколко пъти и тъкмо стигнал площада: Чай ве, аз нит съм Иван, нит съм бенен ве!