136

Анонимен

преди 7 години

До Чичо Саммечти и научна фантастика а на *** ще и паднат зъбите ако някой успее да влезне в москва ще разбереш какво прави мирния атом

135

Анонимен

преди 7 години

Американците в колабса си и със статута си на бивш световен господар барабар с абортир алия им нов световен ред пробваха стратегията на въртене на опашка към Русия но Масква не вярва на сълзи и сега пак почнаха да влачат слюнка бяс и лига :D Ама няма мъдки за война така че да си трайкат докато Раша си играе на конче

134

?

преди 7 години

Тръмп разбира сега ОНОВА, което ние разбрахме още преди 2 години:1.Путин отиде в Сирия да ЗАЩИТИ АСАД, а не да се бори с ИД.2.Обама не изпрати войски, защотот разбра, че Путин иска СБЛЪСЪК: САЩ са против Асад, Путин избива противници на Асад.3.Сега като се срещне с Лавров, Тръмп може би ще е подготвен, че Лавров ЛЪЖЕ и отрича хлоднокровно, както и Песков, както и говорителката на Путин Мария.Две цели има Путин: или да се УСТАНОВИ завинаги в Сирия( както руснаците 1944 - като "освободител") и

133

Анонимен

преди 7 години

Проблем са петродоларът и продажбите на оръжие за Саудитска Арабия, с което налагат салафизма на целия Близък Изток.

132

до Укранците

преди 7 години

Укр. са вече без визи за ЕС!-----Верно, бе!Сега, в рамките само на година 25% от населението на 40 милиона Ук. ще напуснат "Свободна и Процъфтяваща" Ук. завинаги!Първи ще са висококвалифицираните специалисти от всички области на науката, културата и IT технологиите!След тях, средния бизнес и средните специалисти от производството и промишленоста!А, и да не забравяме труженичките от най древната професия и наркодиларите!Е, мечтата им се сбъдна, ами сега???Путин е виновен.

131

Анонимен

преди 7 години

Е, и САЩ направи "разни неща" в Иран, Ирак, Египед, Сирия, Виатнам, да напомня и какво направи в Япония и още не е съдена за него. Вкараха едни хорица в ЕС, заради война, която създадоха за да не сключи ЕС търговско споразумение с Русия, напълниха ни с бежанци, а сега се правят на миротворци. Как го казваше дамата горе- е като правите"разни неща, ще ви ги казваме" право в очите. Този свят е и наш. Принадлежи на всички хора, не само на американците, не знаехте ли!?

130

ф

преди 7 години

Елена Йончева е талибанка.

129

Анонимен

преди 7 години

Мачкай ушaнките бай Дончо!

128

Украинците

преди 7 години

са вече без визи за ЕС! Интересно, кога този сайт ще го публикува!

127

Чичо Сам

преди 7 години

Има Русия - има проблем. Няма Русия - няма проблем.

126

тръмпи

преди 7 години

мачкай руснаците! Хак да им е газа!

125

NE SI MNOGO UMEN

преди 7 години

До Анонимен 165 NIKOI ,NIKOGA NE E VAZHVALIAVAL TRAMP-NAIASNO SME S AMERIKANSKATA STRATEGIA, A TRAMP E EDNA PIONKA -TAKAVA KAKVATO SA VSI4KI PREDI6NI PREZIDENTI NA USA.

124

Анонимен

преди 7 години

Русофилите възхваляващи Тръмп да не ги повали някакъв мор? Къде изчезнаха?

123

OTKRIHME AMERIKA !

преди 7 години

NI6TO NOVO POD SLANCETO, OBRATNITE ZAVOI V POLITIKATA NA USA SA POZNATI - EDINSTVENNATA IM ME4TA E SVETOVNO GOSPODSTVO S CENATA NA VSI4KO. AMERIKA NE SE UPRAVLIAVA OT PREZIDENT, AMERIKA SE UPRAVLIAVA OT ILIUNINATITE I TEHNITE LOBISTI V SENATA.

122

Хм

преди 7 години

Тръмп вдига големи пушилки с противоречивите си изявления,но от друга страна действа тихомълком и доста ефективно.Вместо да се конфронтира пряко с Русия просто завладява големи територии в Сирия(чрез кюрдите).

121

Анонимен

преди 7 години

Единствено в България, Куба и Северна Корея се възхищават на Русия щото им е толкова ...

120

extremist

преди 7 години

евентуалната руска намеса в американската изборна кампания може при нужда да бъдат наказани - KAK TAKA СТАНА ЧЕ ТАЯ "ВИСОКО" ТЕХНОЛОГИЧНА ДТРЖАВА САЩ ДОПУСНА ЕВНТУАЛНА РУСКА НАМЕСА В ИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ???

119

упс...

преди 7 години

Тръмповидния много бързо смени "предавката" под "мекия натиск" на ЛГТБ сенаторите в сената!Първо омекна с казуса "бежанци"Второ - с медецинското осигуряване на Обама (Обамакеър)Трето с така наречената "борба с тероризма"Четвърто Предаде/продаде съветника си по Национална безопастност Майкъл Флин на разтерзание на противниците си!Не е чудно, че дори Джиймс Матис (Бясното куче) и доста от близкото му обкръжение промениха риториката си в полза на противниците на Тръмповидния!Много издънки бе

118

extremist

преди 7 години

КОГА САЩ ЩЕ ИЗПЛАТИ РЕПАРАЦИИ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ДЪРЖАВИ ОТ ПРЕДИЗВИКАНАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА 2008г ?

117

extremist

преди 7 години

КОГА ЩЕ СЕ ИЗНЕСЕ САЩ ОТ ОСТРОВ ОКИНАВА ?!