20

/./

преди 7 години

ГРИП не Грим :D :D :D

19

/./

преди 7 години

Аз се лекувам с методите на дядо. Боли ме глава - ракийка, имам хрема - смръвам малко ракия през носа и сoполите спират за 2 минути, имам грим - греяна ракия. Порежа се - заливам мястото с ракия, ударя се някъде - веднага удрям 2 ракии да не ме боли... Абе в ракията е истината.

18

Отказаха ни

преди 7 години

Отказаха ни от медицински услуги, защото въпреки написаното горе, голямата част от медицинския персонал и лекари гледат на пациентите като банкомати за теглене на пари. Здравеопазването у нас не е организирано добре и качеството на медицинските услуги, прегледи, диагностика и лечение спада. Профилактиката на работещите е формална, за да се вземат парите. Умираме без да сме изследвани добре, с правилна диагноза и лечение, защото пътят на медицинската помощ е объркан, ако нямаш връзки и познати!!!

17

600 кила

преди 7 години

И каква е ползата от здравните вноски? Нуждая се от направление отивам при личния и ми казва че няма,само ако ме боляло щял да ми даде.После ме записват за някоя дата следващия месец и тогава гарантирано го получавам.Това не е ли геноцид?Що за здравна система е това?Що за държава е това?Е как няма да помисля за емиграция.

16

хидко

преди 7 години

Да бяхте сложили запетайка след лек...?

15

Анонимен

преди 7 години

"...Всеки втори ром без здравни вноски..."КАК може така??? - Всеки пъви трябва да е без здравни вноски;)Това все пак са гласоподавателите на БГ, които определят рейтинга на нашите политици!Освен неплащането на т.н. "здравни вноски" тези имат и други привилегии:- Базплатни ток, вода и отопление - Плащат само "баламите"!- Облегчено или нулево данъчно облагане - Данъците са само за "баламите"!- Те се ползват със защитата на ЕС, защото са малцинство, което има само права, но не и задължения!

14

Sumobrat

преди 7 години

Фармакологията бележи значителен ръст. Другаря Хитлер си ги беше заложил в план-график. Жалко, че не успя!!!

13

шопендар

преди 7 години

за какво да се осигуряват,така или иначе са на пансион,не плащат вода,ток,и т.н.

12

az

преди 7 години

И 90% от населението - чалгари.

11

Хигия

преди 7 години

АКО ВСИЧКИ СА ЗДРАВИ - ОТ КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНЯТ ЛЕКАРИТЕ.......АКО ИМА МНОГО БОЛНИ .......ЩВ ИМА БОГАТИ ЛЕКАРИ......... Е..................ПОМИСЛЕТЕ СИ ПО ВЪПРОСА ТРЯБВА ЛИ И МЕДИЦИНАТА ДА Е БИЗНЕС?.

10

Анонимен

преди 7 години

Много акодарители! Ама и те си имат място в природата!

9

Анонимен

преди 7 години

Най-страшната дума в Бе Гето е беззаконие и нито един осъден за нищо от десетилетия.Съда както всички държавни чакали се е превърнал от десетилетия в шайка безделници които само лапат заплати , подкупи и бонуси , а не вършат нищо, този който обещава големи заплати лъже ,защото при 1 млн. роми, 1 млн. пенсионери, 500 хил на ТЕЛК, 500 хил на борсата и 1.0 млн. държавни служители парата няма от къде да дойде.

8

Анонимен

преди 7 години

Плащат милиарди на лекарите а болниците са празни.

7

Анонимен

преди 7 години

в България доктор за ром:) пиши рецепта че има много руски лекарства със изтекъл срок!!! ама ромите вече се лекуват в чужбина господа аптекарите да го духа..

6

Анонимен

преди 7 години

Българите намаляват и бягат в чужбина, а Дянков и Горанов източват каквото е останало за магистрали.

5

Анонимен

преди 7 години

Всеки втори, да, но 80% от тях са непълнолетни така че държавата им поема разноските. Сред работоспособните сигурно 9/10 са неосигурени.

4

Анонимен

преди 7 години

,,Всеки втори ром-без здравни вноски"Струва ми се ,истината е ,,на всеки20 роми - 1/един / със здравни вноски.

3

Сократис

преди 7 години

От написаното излиза,че 90% от българските турци НЕ СА здравно осигурени а е точно обратното-ТЕ СА здравно осигурени за разлика от Ц Някой от списващите чете ли това което публикува?

2

Анонимен

преди 7 години

Ромите само 10% ли са от населението???? А ммм. ...Ако смятам 5% не осигурени и 5% осигурени...

1

Анонимен

преди 7 години

Ромите се лекуват в чужбина в ЕС.