34

Chris

преди 7 години

До Анонимен - пише се 'сватба' (само за инфо).

33

зеления гущер

преди 7 години

Да *** и неначесания ти пърдялник..Ся вземи хвани трима *** да ти запълнят всички дупки белкем те начешат пък може и да ти разпорят ***.....

32

Анонимен

преди 7 години

"Имам отговор за всичко в личния си живот, заяви певицата"Отговор може и да имаш, ама ние не те питаме.

31

1977

преди 7 години

Edinstvenoto obshto mejdu tezi dvamata be chisloto 150. Pri nego kilogrami, a pri neia santimetra. Tazi vruzka beshe s iasen krai, oshte predi da e zapochnala.

30

до 27

преди 7 години

Младият Гущеров не е направил нищо повече от това да харчи парите на баща си - комунистически доносник и агент от ДС.

29

Анонимен

преди 7 години

Интересно ако този тип мъже тип "Гущеров" са обикновени бедни момчета дали някоя златотърсачка ще им обърне внимание?!? Съмнявам се! Чудя се какво удоволствие им доставя заблудата, че е са с теб заради самия теб, а не заради банковата ти сметка! Препоръчвам им на първа среща да отидат с жигула, а не с бентли...

28

Анонимен

преди 7 години

Маро, ти с Гущеров заради гущерите ли му се хвана...за да му ги усвоиш? Да, ама той не е вчерашен!

27

Анонимен

преди 7 години

Който и да се хване с теб ще съжалява....нищо няма в теб за което човек да съжалява-нито физика, нито талант за пеене, да не говорим за красота...направила си си устата като маймунски г....з! Не стига, че си гроз...на, ами и прос...та!

26

mi

преди 7 години

Не, той ще съжалява, че е бил с теб!

25

jtt

преди 7 години

До тв зрителСтига глупости!!!

24

Терариум

преди 7 години

Някои "вървели" за американски гущери и с истински гущер си лягат. И хич не ги е гнус.

23

тв зрител

преди 7 години

Мария е интелигентна жена и много добре знае какво прави, какво дава и какво й струва. Жалките оплювки от незапознати махленски клюкарки и от двата пола са далече по-грозни, отколкот постъпките, в които я обвинявате. Само за инфо, на 20г. се влюбих в един пълничък младеж, който не беше богат, но имаше блестящ ум и за 20 години успя да изгради бизнес за милиони. Едно време моите приятелки ми се чудиха на избора, но сега сравняват мъжете си с него и моят винаги печели.

22

65

преди 7 години

Мале Маре,що писане,що обяснения за една ,,цивилизованараздяла.Смешни сте.Гущера знаеше за твоя живот,за евентуални проблеми за бебе,ти знаеше,че пие и шамаросва.Какъв ви е проблема?Ще разберем като се изкаже дъртия Гущер.Той не си поплюва.

21

.

преди 7 години

Марчето е ялова, Хрисито - с тоя *** едва ли може да стигне до където трябва, а и той не искат деца от к*рви. Ясна беше работата на Отварачката още от сватбата, а за креватните и умения... може книга да издаде, ама не само с Хрисито.

20

boyko.uzunov

преди 7 години

Когато я видях до този 200 кг.тюлен ми стана ясно основната и цел-чичко паричко!

19

Анонимен

преди 7 години

Дори не може да си повярва ,какви ги дрънка ))Даже ,една кола не може да паркира ))))??Наглост безбожна ))Но ,това е на мода ,явно !))))

18

Паркинг и Гаражи

преди 7 години

На въпроса защо е спряла така отговаря - "Ако на някой не му харесва как съм спряла да ми се обади".

17

...

преди 7 години

Всичко е толкош пошло и рекламирано по всички медии, че дори 100 години да повръщаш пак няма как да се изчисти! 99.99% от "елита" ни е на принципа аз ще хвана някой чичко паричко той ше ме *** и ше ме бие аз ше си трая и ше казвам колко съм щастлива пък той ше ми дава пари да си купувам каквото си искам! Това се рекламира представя се като единствената възможност пред младите и се казва, че това е еталона за успял човек! Еми не е чудно, че по-умните млади искат още от 12-13 годишни да напуснат!

16

Гущера

преди 7 години

Следващият път лично ще и спукам гумите, ако я видя да паркира така ,надявам се да имам последователи да и покажем ,че не е над нас това лилипутче,това не и е Стара Загора....

15

Проф.БожидарДимитров

преди 7 години

Марчето е потомствена к...трошачка. За пра-пра-прабаба и Марчелина се носят легенди как за една разгулна нощ е обслужила Преторианската гвардия барабар с целия Шести Филипополски легион. Накрая имератор Клавдий Гущерий не издържа на този разврат и отрязва главата на похотливата Горгона.