16

Анонимен

преди 7 години

Ограбването на българите се увеличава = още 1 милион безработни, гладни, тъсещи късмета си в чужбина

15

Анонимен

преди 7 години

А защо поскъпна след изборите, а не преди,??? - защото КЕВР обслужва ГЕРБ !

14

Анонимен

преди 7 години

"Топлото става по-скъпо, но защо сега и с толкова?" Отговорът се крие във въпроса:Защо газът не поскъпна когато избрахте Генералът-Президент, а поскъпна когато избрахме Генералът-Премиер ?

13

(-_-)

преди 7 години

Това увеличение е пряк резултат от нечии игрички на преливане от пусто в празно с шестцифрени печалби за сметка на всички останали.. С девет думи някой яко е крал през годините и сега си легализира печалбата..

12

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, КЕВР наистина обслужва силните на деня. Сега вдига шоково всички цени преди Мутрата да встъпи във власт за да може като встъпи отново да ее оправдава с тези преди него.Да не забравяме, че сегашният състав на КЕВР е назначен лично от Борисов през септември 2015 година, така че тия приказки за независимост да си ги разправят в банкянската кръчма, може и тоалетна.

11

Няма Няма възможност

преди 7 години

Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. лева2017 г Общината ще преразпредели 1.328 млрд. лв., или с 63 млн. лв. повече от 2016 г. Свиват се разходите за изграждане и ремонти на улици!!!Вноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО Еврофинансиране!Нещо насреща....

10

Гаус

преди 7 години

От всички "аргументи" в полза на увеличението на парното се разбира, че тези "аргументи" са несъстоятелни, защото представляват една бакалска, заблуждаваща сметка на кръчмар-хитрец. КЕВР не е хитрец-кръчмар или не би трябвало да бъде. Посочените в дитирамбата сметки, не представляват калкулацията на цената на парното, която КЕВР прави, а е пълна заблуда за наивния читател. От дитирамбата разбираме обаче със сигурност, че КЕВР лъже в цената системно и методично.

9

както винаги

преди 7 години

Българските наглеци пак излезнаха много по-алчни от РуснацитеПАК

8

Анонимен

преди 7 години

Ми не купувайте от Русия бе, що купувате от Русия!_____________Ми щото раССия освен за бензиностанция/газстанция, за друго не става!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Ех, ненаядоха се червените ***.те са всичките "червени" ама от тези "богоизбраните"

6

Анонимен

преди 7 години

но защо сега и с толкова?-защото на банковата система и е нужна инфлация, нужно е да има надуване на балона - нови и нови заеми, които ще бъдат "усвоени от правилните хора", а пък ще бъдат плащани от оФцете чрез ново увеличени на цените и така нататък и т.н... "докато накрая остане само Един" !

5

Анонимен

преди 7 години

Ми не купувайте от Русия бе, що купувате от Русия! Купувайте евтина шистова газ от братята американци или евтина втечнена газ от братята катарци. Кой ви кара да купувате от Русия, сега има свободен пазар, умряла е Русия за вашия пазар, счетоводителите на Газпром няма дори да забележат намалението на оборота ако България спре да купува газ, толкова незначителна а членката на ЕС (на втора скорост) и НАТО.

4

Анонимен

преди 7 години

Изриване на ***. Иначе, мизерия!Некадърници, които немогат 6 милиона българи да нахранят. Замислете се, по- малко сме от населението на Париж.

3

Анонимен

преди 7 години

Гласувахме за по-високи заплати, получихме по- високи цени! Честито на печелившите! Честито на гербербавите!

2

zeus

преди 7 години

Има нещо гнило тук, нали 2012 година Борисов се похвали с 10 годишен договор с Газпром с фиксирана цена на газта.

1

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е кой какви пари прибира все пак.