21

Анонимен

преди 7 години

Те семейства от 22 души като нещо добро лис е виждат? Все пак сме хора, не ***.

20

123123

преди 7 години

22 души, б*хти голямото семейство!

19

джоре

преди 7 години

И ГРОБА Е НЕИЗВЕСТНО КЪДЕ

18

ДжО1984

преди 7 години

НАТО, ФАЩ и ЕС, трябва да си мълчат и кротуват. Защото ако по някаква причина започнат война с Россия, много, много бързо ще свърши. Най-малкото защото ЗАПАДната демокрация е ЗАПАДНАЛА и няма никакви МОРАЛНИ права, а само КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ $! ФАЩ е злото което подхранва $ от войните, няма ли ги, няма да има и $! Световна история от 1916 г. на сам, го доказва!

17

Rozovo

преди 7 години

Ei taka ste stane i v bg, ako niama tasi godina spravedlivo razpredelenie na rezultatite ot truda na celia bg narod.

16

Анонимен

преди 7 години

Кое му е "предполагаемото" на химическата атака, па-па-гали?Кое е "Предполагаемо"?Асадисти нечестиви.

15

?

преди 7 години

Че колко души е това семейство Алюсев?

14

Анонимен

преди 7 години

Асад да беше пуснал малко газ в Ню Йорк и Брюксел, нямаше да реагират толкова остро. То като се развикаха, че ще отговорят на предизвикателството отначало помислих, че тях са бонбардирали.

13

Виновниците за това са турция и съюзниците им ислямска държава.

12

Кофа лой от Ахелой

преди 7 години

Почвайте да мигате с Айфеловата кула и Бранденбургската врата другаре евролицемере.

11

Факт

преди 7 години

До ФактСрещнал вълкът зайчето в гората и му казал:-Зайо,дай една цигара!-Нямам,не пуша-отвърнало зайчето.Натупал го вълкът.След няколко дни пак го срещнал:-Зайо,дай цигара!-Ето Вълчо!-Дай огънче!-Ами нямам...Голям бой!След време пак среща:-Зайо,цигара!-Ето.-Зайо,огънче!-Ето.-Абе Зайо,ти що си без шапка?И бой,бой......

10

факти

преди 7 години

Руското Командване даде факти по случая,а те са че Сирийските ВВС са бомбандирали покрайнините на този град където е имало складове с оръжие на терористите и явно там са държали отровите и е станала белята.

9

Факт

преди 7 години

Нагло лицемерие от страна на Запада!Сирия унищожи химическите си оръжия още преди 4 години,за да не бъдат използвани като претекст за нападение,както в Ирак.И знае много добре,че не трябва да придобива и използва такива!Обаче това явно не важи за "бунтовниците" от всички видове-умерени,неумерени и ИД.В Алепо многократно използваха хим.оръжие,но САЩ и Западът упорито мълчаха,въпреки доказателствата!Тя стана като вица за вълка и зайчето.

8

Анонимен

преди 7 години

Тактическа грешка! Трябваше за пред дипломацията да започнат с иприт, след това фосген, малко зарин и чак при световен конфликт да минат на VX!

7

Анонимен

преди 7 години

американците го правят ,, те са злото на тази планете ,, бомбардираха и Сърбия с уран ,, но си траят техните фалшиви новинарски агенции

6

до 4

преди 7 години

Мосул! Че, Мосул Демократичните сили не го ли превзеха още преди Нова година!!!? Тогава руси и сирийци атакуваха Алепо и уж тяхната атака не вървеше, а то ко стана?!

5

Анонимен

преди 7 години

Да, а за хилядите цивилни жертви в Мосул дори не чуваме...защо ли липсват новини по нашите медии от Мосул, където действат американски сили?!?!?

4

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че още десет пъти по толкова са останали живи от семейството! Мингянска работа, плодили се до откат.

3

Анонимен

преди 7 години

Цитат: "Според тях отровен газ е изтекъл от поразен при атаката оръжеен склад на бунтовниците."Бунтовници или терористи използващи и химически оръжия?

2

До анонимен 2

преди 7 години

А Вие какъв сте г-не/жо Ако хората са лицемери Вие какво сте след като никъде още никой не е доказал че е химическа атака а Вие дори определихте, че е било със Зарин?Гадател/ка може би? Осъждате едни хора, че са лицемери и в същото време налагате мнение, че това е по заповед на Путин. Задайте си въпроса какво сте Вие в този случай?