27

Анонимен

преди 7 години

А Петърчо от Перник казвал '' Аз пък съм от веуикия Уефски "

26

От 2 до 5

преди 7 години

Малкият Иванчо не може да казва "Р" и като го питат от кой отбор е, той казва: "Аз съм ЦЕСЕКАЛ"...

25

Анонимен

преди 7 години

Рано или късно Киро Гела ще си го получи. Нагази във футбола с бутушите, грубо, купува съдии и служители на БФС на килограм. Феновете на ЦСКА са голяма сила. На него и Петричев ще им се стъжни за простотиите които говорят. Лайногорец има два автобуса фенове и парите на Гела от износа за И.Д. Колкото и голяма да му е охраната ще гризнат дръвцето.

24

Анонимен

преди 7 години

Toчно така си е, от ЦСКА- да не реват много, а да си припомнят например как съдиите се изгавриха буквално с Дунав в последния мач срещу тях, Тогава реферът само дето гол не вкара за трупата на ГГ

23

ХАХА

преди 7 години

АХХХХХ колко жалко е да си "вечно верен" предател... Като фенчетата на бившото сесека запеят колко са верни на литекс ми се пълни душата...

22

До 21

преди 7 години

Прекръсти се на Неверен, какъвто си, щом спря да подкрепяш ЦСКА и се прехвърли към ЦСКА-СОФИЯ (Литекс, Чавдар). И никой не ви се смее. Тъжно е, че го няма вече "вечния" съперник на Левски. Сега като Левски победи Чавдар (Етрополе), не е същото, както да победи ЦСКА.

21

Верен

преди 7 години

Да, това не е нашият, истинският ЦСКА, но такива сливания във футбола сме наблюдавали и ще наблюдаваме. Важното е, че повечето фенове стоим зад отбора и го подкрепяме. Нека сме Литекс, до няколко години като станем шампиони и заиграем в европейските турнири, да видим кой ще се смее :)

20

naco

преди 7 години

ПРЕСТАНЕТЕ да се ГАВРИТЕ с ИМЕТО ЦСКА! ЦСКА бе ФАЛИРАН на 09.09.2016г от ЧОРБАДЖИЯТА," бизнесмена",ДРУГАР Гриша Ганчев с ПОДКРЕПАТА на ДРУГАРИТЕ Борисов и Кралев!?

19

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА-СОФИЯ, бивш Литекс от Ловеч, бивш Чавдар от Етрополе, няма никаква връзка с фалиралия ЦСКА. Странно как едни дето уж много обичаха любимия си отбор ЦСКА, се пребоядисаха като фенове на Чавдар от Етрополе и сега леят сълзи как били свирили съдиите на мача Чавдар - Лудогорец.

18

Анонимен

преди 7 години

Цитат: "Те си имат определена политика и начин за въздействие върху съдиите чрез медиите."Кои са тези "те"?!Говори за Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч), но май има предвид пръкналия се от тях ЦСКА-СОФИЯ. Кога им порасна работата - отбора на Етрополе да въздейства така на съдиите?!

17

Среден пръст

преди 7 години

Шефът на съдиите призна:Заглавието е формулирано тъй, че да си помисли човек: - Какъв ли морален тормоз е изпитвал горкия Петров. Сигурно цяла седмица в сънищата му са надниквали Г.Ганчев, Д.Милева, Гелосания и със зловещ глас са му говорили -признай си, признай си и се освободи от зверските окови на мълчанието. Ще ти олекне.Дааааа, не е лесно да си председател на комисия която не съществува де-факто!

16

Анонимен

преди 7 години

Този за кой отбор говори? За ЦСКА се говори в минало време - те фалираха и такъв отбор вече няма. Може би говори за Чавдар/Литекс, прекръстил се на ЦСКА-СОФИЯ, знам ли. Нека се изказва точно.

15

Анонимен

преди 7 години

От обора не спират да ***, а квичахте ли така срещу Дунав?

14

Луд

преди 7 години

Червенушки, кой е единствения отбор в света бил сам себе си с 8:0?

13

Анонимен

преди 7 години

Феновете на Чавдар (Етрополе) нещо много са се разпенили.

12

Анонимен

преди 7 години

Нека Лудогорец бъде голям, но без гювеча който им бутат съдиите.И не е ли конфликт на интереси след като футбола е комерция, а ГЕЛОСАНИЯ е в управлението на БФС.Това е. Нищо по-вече и нищо по-малко.

11

Анонимен

преди 7 години

Е как да нямаше българи в отбора на лудопилец, мисля, че поне петимата съдии си бяха чисти неподкупни българи, начело с онова симитлийско гербаджииско протеженце, набедено за главен съдия изпълнител

10

redordead

преди 7 години

Значи с оказване на натиск им вкарват голове от засада, представям си, ако нямаше натиск, мачът с гелосаната *** щеше да почне директно с дузпа за лайногорец и червен картон за ЦСКА...

9

Анонимен

преди 7 години

А Киро Гела не оказва натиск, той само шари пачки на съдиите, защо допуснахте двата гола срещу ЦСКА от чисти засади?

8

Луд

преди 7 години

Той микренския, открй време си натиска съдиите