37

jimmy

преди 7 години

леле тази ники прилича на ромка и лъже като такава:) тия американци не разбраха ли , че вече всички по света им видяха лъжите и декократурата и не им я искат. това е като крадеца дето вика дръжте крадеца, разсипаха близкия изток и избиха милиони и русия и :диктаторите: им виновни:) то за тези култури си трябва диктатура но то и в ФАЩ си е диктатура

36

УСА са жалки

преди 7 години

"US посланикът в ООН" както е тръгнало ще си го навре отзаде сам. Тия са толкова *** че воденето ИМ за носа от Британия изглежда смешно ако не беше тъжно. Сега пак ще очакваме някой *** (като Колин Пауъл) американски генерал да разклаща шишенце със захар подадено му от англииските хитри лисици с убеждението че клатушка БОВ.Докато САЩ прахосват трилиони по имагинерни страхотии Британия вече се очерта като един от бъдещите центрове на света.Да си голям и мускулест НО *** е жалка за УСА картинка.

35

ОНЗИ

преди 7 години

Проявите на АМЕРИКАНСКАТА ДЕМАГОГИЯ са вечни - мръсни и нагли, както се казва ".... ПО АМЕРИКАНСКИ ..."

34

Американ

преди 7 години

Наште хора - американците - не могат да усмирят съюзника Израел вече 40 години, а нахално искат да Русия да усмири Садат за 2-3...

33

Анонимен

преди 7 години

Това е дело на ,,умерените"главорези,Асад няма никакъв интерес да използва химическо оръжие.Като става на въпрос за загриженост,кога Запада ще се загрижи за действията на Саудитска Арабия и нейните съюзници ,монархийте от Персииския залив,които унищожават Йемеснкия народ и държава.Оръжието с което извършват касапницата идва от Запада,саамо за миналата година Великобритания е забогатяла с над 5млрд.$ .

32

Анонимен

преди 7 години

А кога САЩ ще се загрижат?

31

Анонимен

преди 7 години

А въпросната Хейли не размаха ли някоя епруветка с прах за пране като доказателство, както направи един от предшествениците и преди 15-на години?

30

Анонимен

преди 7 години

путирасад и Иван държави терористи

29

Анонимен

преди 7 години

Мишо, Хейли е една от невестите на Сорос, не е мъж.Явно са наясно, че жените във властта ги гони откровена истерия и ползват хормоналния им дисбаланс умело.А те пат-ките му с па-тки, си верват!

28

Мишо

преди 7 години

Уважаеми г-н Хейли, дълбоко се надявам ЦРУ да ми чете компютъра и да ви предадат:благодарение на Русия ще има мир не само в Сирия, а и на всякъде в Близкия изток.Благодарение на Русия се сложи карай на фанатичните кланета и безразборното избиване на хора.Колко хора избихте донасяйки им вечна демокрация г-н Хейли?Господ ще ви съди за Ирак, Египет, Либия, Сирия ..........

27

един там

преди 7 години

До Исти,Кажи ти колко българи живеят в Поморавието и Ниш? То е хубаво да си патриот, ама дай да потърсим предпоставките за такава една сделка! То едва ли сърбите ще ни върнат дори и Западните покрайнини, ама с нашата конфронтация с тях, определено не улесняваме живота на българите там! По-скоро, подобрим ли отношенията си със Сърбия значително, за хората там няма да има кой-знае какво значение на територията на коя точно държава живеят!

26

Анонимен

преди 7 години

Априори човек, който се стреми да властва е с психоза.Нормалният човек няма такива подтици.Реално обществото има потенциал да се саморегулира без управляващи.Политическата администрация е паразитна класа в момента.

25

Исти

преди 7 години

Ако сърбите не са съгласни да сключим с тях предложеното честно споразумение,което връща нашите взаимоотношения в релсите на справедливостта,добросъседството и взаимното уважение,значи те не желаят между нас да има братство,справедливост и взаимно уважение а държат на лицемерието,измамата и взаимното надцакване- яка им гърбина тогава,понеже Бог ще ги прокълне заради това,че са посегнали да крадат хилядолетната бащиния на родните си братя!

24

Анонимен

преди 7 години

Този и той хвърля масло -предполагаеми...Откачена работа .ВМЕСТО ДА Е В ЛУДНИЦА... Еи такива скъсаха кожата на тъпана на демокрацията от думкане и празнословия . ..... Нещо като ,,обосновано предположение ,,съчинено от корифеите на БКП- ГЕРБ. Затова никой не вярва в демокрацията . Защото луди ни я натрапват ....ПРЕДПОЛАГАЕМИ .... ,Безумие !

23

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за 3СВ, защото това е единственият начин, както смята и Малтус, да се редуцира човешката свръхпопулация.Ето, шопът ще го мобилизират към НАТО.

22

Анонимен

преди 7 години

Коментар 1 е разбиващ, да, Чуркин почина преди няма и месец!Мястото му зае Пьотр Илич от поколението "гнили ябълки", както обичам да наричам 50-годишните(следващите поколения са откровени ГМО в буквален смисъл).Така че, въпросът е:Кой е официалният представител на САЩ?Явно на някои сили ООН посланникът им харесва повече от президента Тръмп, което стана съвсем ясно след изявлението на хранениците на МИ6 и ЦРУ-ИДИЛ, в което главорезите нарекоха Тръмп и-дио-т..

21

Исти

преди 7 години

Не възразяваме,че със сърбите сме един народ и езикът ни на практика е един,но я ги питайте дали и те са на същото мнение! Нямаме против да заровим и томахавките,но при едно условие: те да ни върнат нашето,ние да им върнем тяхното. Сиреч: те ни връщат нашето Поморавие заедно с Ниш и Смедерево,ние им връщаме мощите на свети Крал! Това е честна и справедлива сделка: с нея всичко е пито-платено и тогава ще бъдем вечни приятели,та дори ще им помагаме да си върнат Босна,Войводина и западно Косово!

20

един там

преди 7 години

До Божил,След като сме две отделни държави и всяка държи на своето, нормално е да има конфликти! Още повече, че по време на войната ни със Сърбия, последната е била прекалено зависима от Австро-Унгария! Така или иначе със сърбите изповядваме една религия, разбираме се и без преводач, така че и да искаш и да не искаш- сме доста близки народи и аз мисля, че е време да "заровим томахавката"! От налаганата излишна конфронтация помежду ни не печели нито едната от двете държави!

19

идиотщина

преди 7 години

Как може да осъдиш и критикуваш нещо щом е предполагаемо?!бе факти и доказателства само от съмнително видео и приказки на терористи?!

18

шопето

преди 7 години

До БожилСърбите са извършили безброй престъпления срещу народа на България,затова обеднения уран им е най-малкото възмездие! Я па ти бе Божиле, оти призоваваш да фъргаме обеднен уран връз Америка задето ни е фъргала бомби в Софията? Уж си умен маж па са излагаш.