7

Анонимен

преди 7 години

До 6. Ами не те интересуват, щото си здрав. Ама ако си като мен с МС и понякога да се чудиш къде да се денеш от болки, които от нищо не се повлияват, ще се заинтересуваш.

6

nina

преди 7 години

#Един българинМалко пояснение,CBD всъщност е хемп ойл,олио от канабис с ниско съдържание на THC,което се използва за салати и тнт,изключително полезно.С случая на свекърва ми,помага й много със страничните ефекти от химиотерапията. Хубаво е човек да чете малко повече и да мисли,а не само да вярва на чутото от средствата за масова дезинформация.Иначе прекомерната употреба на кафе,цигари или алкохол ще ти докара много повече проблеми,от препушването с трева. ;)

5

Ц-Ц-Ц

преди 7 години

Е как може да кажете 'резултира в". Наистина англичаните казват "result in", но българите казват 'води до". Елементарни преводачи. Ниво 5 клас!

4

Webley revolver

преди 7 години

Един българин, ти си прекрасен пример за липса на способност на съждение и собствено мнение.

3

Анонимен

преди 7 години

Всичко са интереси, разбира се не на простосмъртните като нас.

2

Георги

преди 7 години

Иначе алкохола е разрешен....

1

Анонимен

преди 7 години

Ами няколко човека тия неща от колко време ги разправяме, ама повечето от вас като слушат правителствата, лъжите и манупулациите на елита така става, живеем според заблуди, а един 0лиг0френ на филипините даже избива хората за малко трева, от която пък няма нито един смъртен случай в историята, защото не е този опасен наркотик, който се опитват да я изкарат, а накрая ще се окаже, че затъпелите не са тревоманите, а онези които не четат и не са се научили да разпознават, когато някой ги лъже.