47

Анонимен

преди 7 години

До 44 Тебе май в любимият ти Запад,никой не те взема на сериозно,та си взел в този сайт да си избиваш комплексите и да се превъзнасяш.Не си познал ,колкото и да се опитваш да ни внушаваш ,че си някакво величие.

46

ммм да

преди 7 години

*** народ , проЗти управници един народ ,който не уважава историята си е обречен да я изживее отново турско робство , руско робство , сега колониално робство придружено с геноцид над българина уседналост ...... не , който плаща данъци тук в българия той да гласува другото е популизъм

45

Невярна информация

преди 7 години

Това вече се оказа невярно. Но ако би имало такъв "чиновник" то той би бил национален герой.

44

Анонимен

преди 7 години

Дори само факта, че си уседнал в една държава, че работиш в нея и си харчиш парите, също там, способства за нейното благоденствие.,,Западняци, вие способствате благоденствието на други държави.Не ви съдя, просто това са фактите.

43

Анонимен

преди 7 години

За кметове нали не може от село да гласувам против Фънди. Така и от чужбина не можеш за Тиквата.

42

А дали е така?

преди 7 години

г-жо Цветанова, вие като пишете такива заглавия и статии, сигурна ли сте в достоверността на информацията, проверявате ли я или сте поредния драскач в интернет пространството?? А ако се окаже, че не е вярно и подвеждате общественото мнение?? Я си задайте елементарния въпрос дали на някакъв чиновник изведнъж ще му хрумне сам да инициира и направи такова нещо и дали това не идва някъде "отгоре".... ТАКОВА НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ.... НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ХОРАТА!!

41

Анонимен

преди 7 години

ДО 43 ТУК ИМА МНОГО, руснаци,, чеченци,, и други от РФ И ОНД, КОИТО НИЩО НЕ ПЛАЩАТ.

40

Анонимен

преди 7 години

ДО 36 ЖИВЕЕЩИТЕ И УЖ РАБОТЕЩИ , НО ПОВЕЧЕТО КРАДЕТА НЕ ГЛАСУВАТЕ . Не можете да изберете работещи депутати.НЕОБХОДИ МУ Е ние ЗАПАДНЯЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАМЕ. Така е било след Османската империя. ТАКА Е И СЕГА.

39

Анонимен

преди 7 години

Най-елементарното нещо в общественият договор е, на кого, ще делегираш права да управлява парите ти, ако обаче не внасяш пари в,,общото, няма и какво да избираш.

38

Анонимен

преди 7 години

Ба, по колко ви плащат, бе??? Едни и същи коментари под три различни статии, даже и грешките същите. Само копи- пейст през 20 коментара. Искам и аз!

37

Анонимен

преди 7 години

Още по какви критерии ще разделите българите?Всевъзможни начини си измисляте да създадете усещане за обреченост БЕЗ ВЛАСТВАЩАТА КЛИКА,а простата истина е, че властващата клика е в истерия, защото хората все по-малко ще гласуват и те много добре си знаят как и колко им струва да имитират "реални" победители от вота и висока активнаст. Аз не гласувам и не ми дреме че ще ме изтрият от списъците, вече и сам съм го на правил. Ще забранят и умирането, за да се гласува...

36

До37

преди 7 години

Напълно си прав, най-малкото, ние трябва да им платим масрафа, да имат те,,удоволствието да гласуват.

35

Енчо

преди 7 години

,,Тука има, тука нема....."*** на Герджиков се изложиха.

34

Българина

преди 7 години

Хич не ми дреме за българите в чужбина и на тях не им дреме. Поредното предателство на герб

33

Анонимен

преди 7 години

Какво общо имат българите в чужбина с нашите избори. Живеят ли тук, че да определят кой ще управлява. Те са направили своя избор, като са избрали да внасят данъците си в чужди държави. А изборите се правят с данъците на българските данъкоплатци.

32

Анонимен

преди 7 години

Ние живеещите и работещи в България искаме да има закон за уседналост !!!

31

До ,,ДНЕС ,,

преди 7 години

Моля ви като пущате такива новини , предавайте резултата от коментарите на татък !!!!

30

Кути

преди 7 години

*** за днес приключваме! 3 дена траур, после в Несебър тиймбилдинг с Решетников и после раздаваме на клпак!

29

Анонимен

преди 7 години

Каква сметка, ще искате,,неуседналитебре, само ДДСто, което плаща среден българин в България,е повече от чужбинските ви траншове и то към близките ви, да не говорим за общински данък, акцизи,общ доход, осигуровки,фирмени, един бюлюк косвени...айде мийте си чиниите Там,и не се месете Тук !

28

До тони

преди 7 години

Тони плащам данъците които държавата определя !? Това че масово българите вземат 500 лв не е тяхна вина ! Но това че,от вън хора ни казват как да живеем и от това става по зле ,ни обижда и наранява !!!