67

Анонимен

преди 7 години

''Любомир Талев, който без разрешение пуснал на сайта промените за обществено обсъждане''Въпрос :При положение че промените са направени от Президента със знанието на министър Павлова от кой още трябва да се чака разрешение ...лично от Доган или от Решетников ???

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73Доста тъпичко ПР-мероприятие....за медии, форуми,за посредствени хора...но целта май е постигната - раздухване на новина,последвали реакции,и парламентарна бомба..част от следизборния скеч в позитанов стил

65

Лилит

преди 7 години

До ShoppПохвално е, че плащате данъци. И да, няма нищо лошо, че живеете навън. Но не ми казвайте как да живея аз тук. Ако не ми вярвате, че мога да ви опазя безценната собственост- ваш проблем. Елате да си я пазите. Политици, с обещания, собственост не пазят.Относно гласуването- едно е да плащаш от 1,50 лв. гд-тс за имот до... знам ли, можеш да плащаш и хиляди данъци за имотопритежания, друго е да плащаш осигуровки и по ЗМДТ + ДДС, 24/168/12/365. Плюс това да живееш тук.

64

Анонимен

преди 7 години

В Турция има един болен човек. а в България няма един здрав човек.

63

Лилит

преди 7 години

Интересно, как можем да изтъкваме правото на глас, без да имаме задължението да плащаме данък.Как имаме претенция да сме правдиви, без да сме отговорни.Конституцията ни вменява много права, които погазваме, пред себе си,или относно другите,и малко задължения, които изобщо не спазваме. Но, да не забравяме,дори и Кристалина Георгиева не го направи личния прочит на Конституцията.Тъжно е,че българската общност по света не иска нищо друго,освен да гласува... за България.Като на Евровизия. За шоу.

62

Анонимен

преди 7 години

До ели А Психаря от Банкя - извор ненапит ,чистота и откровение , кристална точност ,никога не лъжещ . Затова студентите в Лондон с един въпрос то направиха за смях .А

61

Анонимен

преди 7 години

До ясно е И ,,Шайка .......,-,Тодоров като Матросов на амбазурата пред Лудият от Банкя .

60

Анонимен

преди 7 години

Към 62 - 100 процентната истина . ЕС е икономически съюз . Неговата истина е Търговската истина .

59

Мда

преди 7 години

Много точно и много правилно решение за уволнение на чиновник, позволил си подобна изцепка - да публикува своеволно абсолютно несъгласуван текст, все едно е нов закон. Това отвсякъде си е престъпление по служба и уволнението е най-малкото, което подобен чиновник заслужава.

58

Анонимен

преди 7 години

По телевизията показаха съвсем кратко интервю с престъпника-излъгал. Той си каза, кой, как и какво му е наредил (диктувал) да бъде написано. Сигурно е луд!

57

Анонимен

преди 7 години

Много некомпетентно "експертно" правителство. Пенционери и пенкилери. Какъв човек трябва да си, та да ти мине през ума, че локумджия може да ти управлява държава, не дай Боже да му в повериш.

56

cazzo duro

преди 7 години

Чак обидно............Такава *** и плоска лъжа да ни поднасят. Гадно е гусин Радев. Не разбрахте ли , че освен пенсионери, нискообразовани и електорани единици на ДПС в БГ има и мислещи хора?? Има ли някой който да повярва, че некъФ чиновник ееееееей така го е написал това нещо??? Ейййййййййй така!! Без да го съгласува с началниците????? Ъ??? Ко?? Бряххх!! Той голям "смелчага" бре!! Да не му се надяваш!! Ххахахах! Ей, Радке, ще надуеш вувузелата, вервай ми!!

55

смЕх

преди 7 години

Това ли измислиха най-много да ги осъди и тихомълком да го възстановят та и повишат даже егати не.щастниците едно добро решение и след размахване на пръст от големия началник веднага заеха поза партер . Все се чудя толкова ли много сме съгрешили та още го няма българския Орбан.

54

ясно е

преди 7 години

Ясно е , че ЕС е казал на тези мижитурки---Конституцията е основен закон..........и сега нещастната жертва-уволнена. Сигурен съм, че за да му запушат устата, ще го назначат скоро на някакв хубав пост....все пак, спаси положението....като Матросов закри амбразурата с гърди...да живее БСП....ура.....

53

Handel

преди 7 години

Преведено на български - доганчовците са натиснали "партньорите" и го отнесе изпълнителя.

52

Nona

преди 7 години

Точно се зарадвах,че са "измислили" нещо умно и,греда

51

ТЦТЦТЦТЦ

преди 7 години

А така се зарадвах, че едно смислено нещо са измислили. :(

50

Анонимен

преди 7 години

До 51 ПЪТУВАЙ И СРАВНЯВАЙ, КАКВО СЕ ПРАВИ 27 ГОДИНИ ТУК. ИЛИ СЕ ПРАВИШ , ЧЕ НЕВИЖДАШ.

49

Анонимен

преди 7 години

От имащите право на глас ,,западняци" 90% НЕ ГЛАСУВАТ,но алармата вдигана от останалите 10% е голяма. С какво право ,някой си който не живее и не е засегнат от положението в България ,ще определя съдбините ни.В държавите в които са емигрирали /САЩ,Великобритания,Германия и други/се спазва правилото на уседналост.Но ние винаги се правим на много демократични ,а всъщност сме на крачка от анархията.

48

Анонимен

преди 7 години

От чужбина можеш само за европейски международни избори, но това са НАЦИОНАЛНИ т.е. само от България можеш да гласуваш.