10

Асфалт паша

преди 7 години

Участъка м/у "Кракра" и моста "Чавдар" го правиха и асфалтираха 1985-та и не е мръднал! Изключително неблагодарно за ежегодни ремонтни и усвояване трасе, което обаче вече корегирано.

9

Анонимен

преди 7 години

Нещо не схващам защо ремонтират там - там тротоарите и асфалта са си относително добре. Може би целта е Фандъкова и бандата й да пооткраднат повечко, знам ли?

8

Бай Селянин

преди 7 години

Колеги!?Отварям картата на Град София в интернет и Не намирам улица Раковска и онази Витошка!/? Питам Контролите от Градския Транспорт и те не знаят. Милиционерите още по-малко. Някакви охранители дори не ползват Български език........много интересно!? Кметът на Град София, е за затвора минимум. Тази фъндъкова е голям проблем не ссамо за прокурора.

7

до нЕкъФ софиянец

преди 7 години

Ха-ха-ха много думи, много плюнки, много самоизтъкване явно съм те заковал точно в десетката спокойно живота ще те научи проблема си е твой и отново ха-ха-ха.

6

до нЕкъФ софиянец

преди 7 години

Май нещо си изнервен или само така ми се струва, а това дали съм бедняк не е необходимо да ти го обяснявам да речем ,че се справям доста добре ,но проблема на теб ти е във високомерието, а то рано или късно се наказва.

5

до№ 7 нЕкъФ софиянец

преди 7 години

живота е колело днес си горе, утре си долу спомни си го това когато колелото ти стъпи на шията.

4

до № 1

преди 7 години

Дано един ден като поостарееш и вече не ставаш за нищо оня горе те докара до положението на бедните хора в България с които сега надменно се е.аваш и тогава някой такъв като тебе да ти го каже същото .

3

Анонимен

преди 7 години

С тези мангизи можеше да се разшири пътя от Монтана до Видин. На Дондуков ремонта не е належащ там не стават пътни инциденти защото паветата не позволават висока скорост. А този международен път Монтана Видин както го водят е една уличка в сравнение със останалите международни пътища. Тировете които ползват този път го разбиха до ента степен. Ако беше оширен нямаше да стават катастрофи.

2

Циклоп

преди 7 години

Нека краденето започне сега !

1

Гербист

преди 7 години

Ако зпочва ремонта на дефектното цариградско ?