8

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са пълни нещастници!Ако не са германците, които спасиха икономиката им като изкупиха допотопните им фабрики и ги модернизираха, те нямаше да се различават много от тоталният разпад на Русия? Ингилизите за пореден път показаха ку.венският си характер, но излезат ли от ЕС ще направат непоправима вреда на икономиката.

7

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се,че в момента,силните на деня,а и на света са Меркелистите.

6

Анонимен

преди 7 години

ЕП е да има свободно движение на хора след брекзита. Ами нали точно срещу това стана този брекзит, между другото кои са тия от ЕП та ще казват какво да правят ингикизите .

5

Анонимен

преди 7 години

И ние да бяхме бивша империя, ограбила половината свят и избила СТОТИЦИ милиони, и ние щяхме да имаме топки по инерция, в стил на гол г*з чифте пищови, като нагличаните.Още си мислят че са някои, а в действителност са деградирала клоака.

4

Анонимен

преди 7 години

Заради България съм за ЕС,но държавата на която се възхищвам е Англия,тези хора имат топ.ки,а не п-тка.Но сега ще стане така,че ще ги накажат за назидание на останалите членки,жалко!Предпочитах да се разберат приятелски,вместо да си правят на инат,но не би!

3

Анонимен

преди 7 години

Boja, koga Anglia e pazila Evropa?!?!?! Kato postoianno ia e napadala i okupirala! Mersi! Da si se paziat sami!

2

хълк

преди 7 години

С други думи в следващите две години Великобритания ще е част от ЕС и ще трябва да спазва законите на ЕС.Ако не е съгласна,следва развод без сделка.Това е отговора на ЕС след офертата на Великобритания,да запази икономическите си интереси,като не се отегля от рамката за сигурност на Европа.Тоест англичаните искат да ползват общия пазар срещу защита на Европа.Или нищо няма да се случи и Великобритания ще остане в ЕС,или ще настъпат интересни времена с елементи на война.

1

маке-ариец

преди 7 години

'Ми според платените тролчета във форума и другаря Пуцин така - винаги поставя на първо място интересите на обикновените хора :)