38

none

преди 7 години

То и младите не вярват във вас. Смятат ви за неудачници

37

MAKEDON

преди 7 години

Ovoj ne e Bolgarin..... ovoj e od Mars......

36

Анонимен

преди 7 години

До хъИменно.Тъжно време наистина е това, в което живеем. И грозно. Народеца е жалък, озлобен и алчен. Истинските българи *** и оставят тая свещена земя на своите безценностни отрочета - празни отвътре, щракащи селфита и преследващи мутробарока като идеал. Въртят се в гробищата дедите ни, дето са убивали и мрели, за да живеем днес ние. Добре, че още има хора като това момче. Вероятно възпопулярните му псевдоприятели често го бъзикат и огорчават заради външния му вид.Нищо.

35

хъ

преди 7 години

""За мен е удивително, че един ученик е намерил и върнал толкова голяма сума пари, каза.."За мен пък е удивително, че такава случка е удивителна и намира място в новините.Такива неща трябва да са най-естествени реакции и да не се удивляваме.Като бях в 4-5 клас и с едно момиче намерихме 2 лв. в снега и отидохме да ги предадем в милицията, защото в училище така ни учиха. Не знам какво стана с тези пари, най-вероятно са се почерпили с тях.

34

дядо Петко

преди 7 години

Ще ни бъде. Щом младите поемат по пътя на Доброто, надеждата остава все още жива.

33

Анонимен

преди 7 години

Браво!!! ами ако изгубил пари ги е взел на заем.от кредит? например...знае ли се...

32

Анонимен

преди 7 години

***..абе зими пари и беги ве!СЯ поне те дават по телавизията,че те аресат момите.

31

Анонимен

преди 7 години

И АЗ ЩЯХ ДА ГО ВЪРНА АМА ДАЛИ С ПАРИТЕ ВЪТРЕ ;)

30

Анонимен

преди 7 години

Щом такива естествени събития, стават новини, смятай колко пропаднал е народа!

29

Top

преди 7 години

ООН: Българите са в топ 3 от 200 държави по връщане на изгубени пари. Пред нас са Република Того и Република Кабо Верде. :)

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Комунизъм никога не е имало в България а диктатура на *** - и до днес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

"" А не вярваме в младите: Ученик намери портмоне с пари. Върна ги! ""................Защо не вярвате в младите ?Младите не са изцапани с комунизъм ... надеждата е САМО в младите !

26

Анонимен

преди 7 години

Браво на момчето! Дано със всяка година се увеличава броя на такива българчета!

25

верту

преди 7 години

бoнак, да си ги беше изхарчил по-добре, сега до довечера никой няма да те помни повече, само ще те е яд като ония дядка който беше намерил към 1 милион до жп гара преди 10 години а Първанов тогава му подари часовник за 15лв.

24

Връщач на пари

преди 7 години

Не минава месец и излиза такава новина, за някой който върнал парите. За 5г. със сигурност са над 240, вземи да ги назначим в Парламента викам а ?

23

Анонимен

преди 7 години

Евала,брат !!Респект !Дай боже тази ти постъпка се превърне в бумеранг и те сполети добро !

22

Анонимен

преди 7 години

Браво ! Дай Боже повече такива млади хора !!!

21

турчина

преди 7 години

Браво на момчето! Коментарите не ме учудват. Българска работа. Преди малко си пуснах по Тубата клипа на Кристиян Костов Beautiful Mess. Песента и клипа са перфектни. Зачетох коментарите. Чужденци от цял свят харесали клипа и песента само *** недоволни.

20

Анонимен

преди 7 години

Днес върнал портмоне, утре може и куфарче да върне. На какво ги учат тия деца не знам. Така като порасне и обществени поръчки ще почне да връща!

19

Нели

преди 7 години

Сега защо не лаете, че децата, чиито родители са в чужбина и са поверени на баби и дядовци са разхайтени, разглезени и за нищо не стават? И защо И под такава новина преобладават грозни и иронични коментари? Имам чувство, че на повечето българи генетично им е заложено да виждат сивото и в най-човешките постъпки. Защото да върнеш загубени пари не е нещо нереално и заслужаващо да се обнародва по медиите, а нещо съвсем естествено, но заради такива като вас това вече са НОВИНИ!