12

Жибор

преди 7 години

Най-сигурно доказателство че БФС са некадърници е това,че сложиха ЦСКА от "В" група направо в "А"! Ако БФС бяха достатъчно кадърни,тази година ЦСКА ще играеше отново във "В" група а не във "А"!

11

муспи II

преди 7 години

Телевизията спря предаването. На другия ден БФС прави спешно заседание и наказва Берое с изхвърляне от групата - единствен слумай досега в българския футбол. Резултатите от останалите два мача на Берое са служебна загуба 0:3 - цска печели служебно. А резултатът от мача, този мач заради който Берое го вадят от групата, остава какъвто си е бил в момента на терена?! - цска шампион!

10

муспи

преди 7 години

Вижте цска как работеше през златната ера на Народната власт. Бяха една точка зад Левски два кръга преди края. Левски имаше мач с Берое там и в София лек, цска имаше лек и последен с Берое. Тогава комунистите бяха уредили жребий, цска да итрае след Левски с отборите, уморени и разочаровани от мача. В издевателски мач съдията държи 1:1 но в края Левски прави гол. Играчите на Берое се нагвърлиха да бият Левски, не реферите че дават гол - те все пак са свои, а играчите. Типичен побой от ци*****а ***

9

Анонимен

преди 7 години

Не цска е в лъжа а съдиите лъжат пет пъти гледах втория гол по явна засада на тия двамата не видях и двамата са напред после що бфс е некъдърно ми такова е то се видя аман

8

Рекорд!

преди 7 години

В България има най-много цска-та на глава от населението!!!

7

Цесекар

преди 7 години

Четох, четох и па не разбрах кога ше сипват чорбата?

6

крава от микре

преди 7 години

Прекалено незаконно обогатилия се футболен безмозъчен бос разби за години цска литекс и чавдар за 5 лв. далавера.

5

vlady

преди 7 години

Съдиите се замерят с бомбички, димки, факли, бутилки и т.н. При възможност се наказват справедливо с жесток бой с метални тръби или чукове до безсъзнание. Смърт на мерзавците с черни гащета във футбола!!!

4

реалист

преди 7 години

АМА ТО ТОЗИ ОТБОР СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА

3

УЕФА

преди 7 години

Голия гъаз на БФС лъска от години толерира правителствени отбори който да представляват България по незаконен път. Три години без ЦДНА, Литекс и Чавдар в евротурнирите.

2

Анонимен

преди 7 години

Не им увира главата на тия чорбари!Съдиите не се замерят с монети от 50 стотинки, а с пачки от 5000 лева!Набийте си го в главите, запомнете го веднъж завинаги!

1

Анонимен

преди 7 години

И кое цесека? Те три ли са, четири ли са? Не се научиха, че хората от футбол печелят! А при тях, както и при левски - бездънна яма. Само за пари плачат, а не се виждат колко са зле. В същност то армия няма, а те били армейци - ха-ха-ха.