9

Анонимен

преди 7 години

балканите са овце за стригане нищо друго.който ги хване ги стриже

8

Анонимен

преди 7 години

Балканите център на сблъсък между Европа и Русия.Основният страх е от подновяването на бежанската вълна. Първия ред противоречи на втория. Ако иска да е добре Европа трябва да помогне на Балканите и България като буфер пред емигрантите. Тезата,че сблъсъка е между Европа и Русия е американска пропаганда.

7

до 3

преди 7 години

Споделям, написаното от теб.

6

Анонимен

преди 7 години

Започвате ли да схващате защо всички рано или късно му клякат?

5

Анонимен

преди 7 години

"Турция е в една печеливша във всички случаи ситуация"Глупости, анализатор.Атентати, война на границата, милиони бежанци. Как може да се говорят такива глупости.

4

Анонимен

преди 7 години

Който не успее да си осигури тил на Балканите, винаги е бил в губеща позиция. Справка - Римската империя, Византия, Османската империя, Хитлер, СССР. Кой ли ще е следващият?

3

Анонимен

преди 7 години

Ами,така е!"Европа" винаги се "блъска" с Русия не на своя територия,а на други територии,любима и изпробвана многократно от които са Балканите.Даже ,ако си спомняте,напоследък "Тя" санкционира на дело Русия,САМО НА ТЕРИТОРИЯТА НА БАЛКАНИТЕ!!А НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ,СЪВМЕСТНИТЕ ПРОЕКТИ С РУСИЯ СИ ВЪРВЯТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО И ЗА ТЯХ НЯМА НИКАКВИ САНКЦИИ!!!Ама,при наличието на поробен мат'рял из целите Балкани...нали с такава цел ги завладяха,като подарък от победата в "Студената война от...ФАЩ??

2

Наблюдател

преди 7 години

Турция е в печеливша позиция защото управниците в ЕС в частност българските, сами се вкарват в губеща такава! Като предоставиш на вълка агне, какво се очаква той да направи!

1

Кирил

преди 7 години

ЗА Русия !