264

Дедо Мраз

преди 7 години

До Анонимен 317 Даже и да си *** руски *** можеш да си отговориш кои са бедните като разделиш БВП на глава от населението...

263

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКои са бедните? Китай има 1/3 повече бвп от сащ и 10% ръст срещу 1$

262

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойНе забравяй, че света не е европа и сащ. Само Китай има към двойно повече население от европа и сащ.

261

Анонимен

преди 7 години

Война е така е от нов тип. Запада няма мъди за държави като Русия и Китай и само може да гледа разиграването на коня им. Хубавото е че рашата и компания го разбраха това и сега вече се праз нят върху орловата главата и върху парц ала със звездичките колкото и както си искат.

260

Mikert

преди 7 години

Онези западняци си завряха главите в пясъка, сякаш нищо не се е случило!!! В Русия също живеят хора и ако някой иска да се взривява - да ходи на някой полигон или в някоя безлюдна гора!

259

Анонимен

преди 7 години

западът е купчина недоносляци които сами си правят атентатите.русия е страна достойна за уважение и новият световен лидер

258

Аз съм ПИТЕРАС

преди 7 години

Значи жител на Питер (Санкт Петербург)

257

Istinata

преди 7 години

Ako ne beshe facebook da se pravim na ludi istinata e che seki go boli za svoite.nas ni boli poveche za rusnaci posle sa novite ni bratia ot west europa i vuobshte ne ni puka za ostanalia sviat.taka sa i te

256

Анонимен

преди 7 години

Лондон? Че кво е станало там? Западът - кучета го яли , все ми е едно... Като се замисля, заслужават си го.

255

Анонимен

преди 7 години

Най -големият агресор в света е Америка, европейците действат като нейни сателити. Къде видяхте агресия у Русия?? Управниците в Украйна се оказаха за жалост продажници и *** на запада и вместо да си гледат националния интерес,бяха готови да направят Украйна натовска територия. Наложи се Русия да действа. Много е просто. Населението на Крим само пожела да се присъедини към Русия. А продажната Украйна се хапи по задните част от яд и не я чака нищо добро.

254

Анонимен

преди 7 години

Западат от край време прилага двоен стандарт, при това за всичко. Ние като българи го знаем най-добре.Между другото нашият език е вършебен, замисляли ли сте се какво значи западно? Идва от глагола западам... езек свещен на моите деди, колко мъдри са били преттечите ни, а?!

253

МИНА

преди 7 години

Скърбя за всички пострадали хора по-света.Независимо каква е религията, и цвета на кожата им.За мен те са човешки същества, това е важното.Простете мили хора,простете.Знаите,че не всички хора са безчувствени.Имаите вяра доброто скоро ще победи.

252

Нас

преди 7 години

Абе хора ! Мислите ли !? НЕЕЕ ! Не може да искаш ефтина газ ,и да си против този който, ти го дава !!! Вие как бихте постъпили !? Предложиха ни тръба ! Ние НЕ европейци сме ще слушаме Меркел ! Е сега Меркел ще даде ли ефтина газ !!!!!

251

Анонимен

преди 7 години

Руснак ли е - пращай го в Сибир!Така правят неговите съграждани - Иван Грозни, Ленин, Сталин, Берия, Брежнев, Путин.

250

Кико

преди 7 години

Какво значи "мълчание"? Доналд Тръмп пръв се обади на В. Путин да му изкаже съболезнования и да му предложи съдействие! Ако Америка не е света, то тогава кой е?

249

Така е

преди 7 години

Ами така е...Кой каквото е заслужил. Не може да произвеждаш бомби на конвейр , като бутилки бира за да плашиш света и да чакаш съчувствие.

248

Анонимен

преди 7 години

Ако Запада изкаже съболезнование на Русия, кремълските клакьори го наричат лицемерие, а като си мълчи, го приемат за двоен стандарт !!!Нали "Москва не вярва на сълзи" - за какво тогава подсмърча като вдовица за "..." !?

247

камен

преди 7 години

Важно е хората да ви съчувстват , руски братя , политиците се страхуват от вас !

246

rusnak

преди 7 години

Ти си някакъв Плевенски д*бил. Цените се определят от световните пазари..

245

плевенчанин

преди 7 години

въобще не ми пука за тъпите "православни славянски братя" след като ми вдигнаха парното с 40%! И на тях явно не им пука за мен, чувствата са взаимни! Въобще тука троловете да не ми пишат ала бала!