26

Отново

преди 7 години

Българските наглеци пак излезнаха много по-алчни от РуснацитеПАК

25

Анонимен

преди 7 години

На тези управляващи не личи да им трябва народ.

24

ceci_

преди 7 години

До акутKой те накзва, виж че е с 10 долара по-евтино миналата годината отколкото средната цена на Газпром за ЕС. Аман от просяци... идете купете евтино в Катар или Норвегия

23

Не е вярно!

преди 7 години

Не е вярно! Вие подписвате договорите! Т.е. вие задавате цените г-да министри на енергетиката!

22

Анонимен

преди 7 години

В Гърция за това има Движение "Няма да платя"Аз лично няма да плащам осигуровки, данъци и застраховка като начало. Минавам не в сивата, а в черната икономика. Всичко кеш, спирам и фирмата!

21

Анонимен

преди 7 години

Ми добре, плащането на данъци спира, на ток, вода на всичко.МОЖЕТЕ ЛИ? СТИСКА ЛИ ВИ?А?Просто кръвопийците ще си заминат, така както един магазин, който не може да си продаде стоката-затваря.НЕ ПЛАЩАЙ.Нямате толкова места в затворите)))Освен това съм сигурен, че на един затворник месечната издръжка е повече от 1000лв.Аз не мога да си намеря работа за толкова париDD

20

акут

преди 7 години

защо "братска" русия ни вдига цената на газа. може би ни наказва. че избрахме да сме европейска държава вместо последна губерня ??

19

камен

преди 7 години

Въпрос : Какво са правили представители на БСП на закритото заседание на кевр , когато се е взело решението за увеличението ???????

18

анонимен

преди 7 години

И народа няма повече резерви. Нали политиканите имат възможност да управляват държавните дружества защо траят като пръднали.

17

иван

преди 7 години

Теменужка Петкова в прав текст каза , че Булгаргаз имат огромна печалба последната година и луфт от 29% и изобщо не се налага това увеличение !!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Ами като не можете да се "месите", какво въобще дирите там?????? Щом като всеки си прави каквото си иска, ЗАЩО ВЪОБЩЕ ИЗБИРАМЕ УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА???? Тогава ВСЕКИ ДА СИ СЕ ОПРАВЯ САМ, КАКТО МОЖЕ!!!! Това ли искате!!! Сигурно ще го бъде! Щом у политиците няма акъл......

15

Dankov

преди 7 години

Rabotata otiva na grajdanska voina v bg...generali boll...askera v afganistan...

14

Анонимен

преди 7 години

До 13: "Няма резерви? А къде са?"Всеки пушач разхищава годишно парното отопление на едно четиричленно семейство.

13

Анонимен

преди 7 години

Топлофикация - Булгаргаз - Газпром - дългата ръка на Кремъл. "Вечната дружба" е прескъпо нещо !

12

Анонимен

преди 7 години

Да закриват тая руска хранилка Булгаргаз!

11

Анонимен

преди 7 години

Няма резерви? А къде са?

10

Поздравление

преди 7 години

А как е кака Фандък и ТоплофикацияОще трябват и на Столична общинаБюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. леваВноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!!Някой да вижда нещо реално срещу това?????

9

Анонимен

преди 7 години

"Министрите и правителствата не могат да влияят на цените на природния газ и да се месят в ценообразуването."---Пряко не, но могат и би трябвало да вземат решения за подходящо преструктуриране на дружествата с държавно участие с цел оптимизиране на дейността и печалбата. Както и да защитават позициите и достъпа им до външните пазари. Затова са принципали и/или участват в бордовете им. Справка: НЕК в края на 2010-та и произволна година след това. А не да прехвърлят пазара на едни наши момчета.

8

Анонимен

преди 7 години

Да "живеят" руските олигарси и "българските" патрЕоти, дано !Само ЕС се намеси в полза на потребителите от източна Европа.Беларус е в конфликт с рашките заради това, че ги доят, въпреки, че са политически коректни с ***.

7

Анонимен

преди 7 години

Резервите на Булгаргаз са в Газпром, а резервите на Газпром са в Кремъл.