42

анонимен

преди 7 години

за какво показвате тази псевдосоциалистка която не знае по кои свят е жива

41

Анонимен

преди 7 години

Другарката в червено ги знае работите .А вие още ли искате в ЕС ? Сега и на арабите ли да плащаме сметката? Досега на гърците ,утре на КАМИЛАРИТЕ??? Който е от Европата на бързи обороти да си плаща .

40

шопето

преди 7 години

А я да питам бе , ко стаа у Мосуля бе, оти млъкнаате? Амирик8анците да ни са усрали като "Дай България" на седенка със стенограма?

39

Могерини-лицемерка

преди 7 години

Няма как да се нарече политика на въоръжаване и финансиране на териристи заедно със САЩ, Израел, Сауд. Арабия, Турция, Катар и след това лицемерно да ревеш за мир и да обвиняваш Русия. С о р осо идни ***, иде вашия край.

38

?

преди 7 години

Както по-долу някой казва, че Асад може да бъде убит, това ще бъде "дългата руска ръка.."Нагази Путин като в Афганистан... убиват се противници на Асад, а не ИД. И .. изходът е този.

37

майорски

преди 7 години

на Reuters BBC CNN и Deutsche Welle не вярвам !!!

36

дядови

преди 7 години

Магарини каза "Дайте да дадем !?", а клакьорите добавиха без Асад, той не е удобен за ЕС ! Сега остава да го убият "случайно" и Сирия ще цъфне и върже като Ливан и Ирак !

35

Анонимен

преди 7 години

Морегини - румънската която ще продаде майка си и баща си за да прислужва на Сорос и другите изчадия.

34

Щирлиц

преди 7 години

Спрете бързо и мощно финансирането на любимит ви терористи в Сирия,и чак тогава призовавайте за мир,и т.н.

33

Анонимен

преди 7 години

Айде пак тая Могерини с нейното бръщолевен. Г-жо Могерини, само с вяли и неспецифични призиви за сплотяване на усилията нищо няма да се случи, би трябвало да сте го научила за толкова години на тоя пост. Трябват конкретни предложения, решения и действия, а не само празни приказки на вятъра, това го умее всеки. Поела сте поста, гласувано ви е доверие, дадена ви е отговорност. Или започнете да правите нещо или се разкарайте от там.

32

65

преди 7 години

Това български християнски сайт ли е или някав фен клуб на мюсулмани подръжници на мюсулманския диктатор Асад.Повечето от пишещите тук ми звучат като хора които мразят християнска Европа и са готови да се борят в името на исляма.*** да обърнат внимания че в сайта им се разпространява омраза към европейците и любов към мюсулмански диктатори.Такива хора са опасни за нашата сигурност.

31

Анонимен

преди 7 години

Тая каквото каже ще стане точно обратното, а ''добрит'е ЕС ще отпуснат щедри заеми на Сирия да си оправят икономиките тоз филм го знаем /създаваш проблем и го решаваш/ A тия милиарди откъде ще дойдат тая миротворка да не би да е пропуснала да ни каже. Тръмп трябва да изправи всички либерасти пред съда в Хага.

30

Реалист

преди 7 години

Скоро нали свалиха израелски самолети сирийската армия, е кой според вас ги е бумнал с химическо :)

29

Хм...

преди 7 години

Мир и ислям са две взаимно-изключващи се понятия!

28

Анонимен

преди 7 години

Просто спрете с фашистките практики както ви каза ердоганя

27

Ники

преди 7 години

Не трябват усилия, трябва да спрете да рушите държави, трябва да спрете да подкрепяте терористи, трябва да спрете да налагате вашата "демокрация" на страни които не ви я искат.

26

до 26

преди 7 години

Ти не си ли европеец?От къде си?от близкия изток ли си или от дивата част на Турция?България е в Европа и българите са европейци.От написаното изглежда че мразиш европейците и харесваш мюсулманските диктотатори като Асад.Може би искаш да взривиш някоя бомба някъде из Европа или България в защита на исляма?А я,кажи?

25

Хм

преди 7 години

Б.Джонсън:"...Всички доказателства,които видях,доказват,че режимът на Асад е използвал съвсем съзнателно незаконни оръжия срещу собствения си народ."Абе то и Тони Блеър беше видял доказателства за хим.оръжия на Садам,ама после призна,че е излъгал!Но злото вече беше сторено!Е,сега истината ще излезе наяве много по-бързо,даже вече е излязла,ама не признават.Едва ли ще се извини....

24

Анонимен

преди 7 години

Според мен е станало следното - ислямистите са си произвеждали химически оръжия, сирийски самолети са думнали забода или склада и в резултат на това отровният газ е изтекъл и е е отровил работниците + хората наоколо.

23

Оня

преди 7 години

От мощно усилие се получава ,мощна ...За това господа европейци....не се напъвайте мощно че и хемороиди ще си създадете...