109

Анонимен

преди 7 години

Щом и ЕС ни съди- по съдебно решение не се спори- значи наистина ни управляват престъпници и терористи!И как трябва да се отнасяме към признати и осъдени от съда на ЕС престъпници и терористи? Правилно!Въз основа на това решение всички управляващи БГ след 1989г - през български Народен съд-в дрънголника!Не случайно от 9 млн останахме 5 млн!Крайно време е управлението на държавата да премине от представителите на самоизбрали се файтонни партии и ръководства в съвети от представители на НАРОДА!

108

extremist

преди 7 години

СВИНЩИНАТА ОТДЕЛЕНА ОТ БОГАТАТА ЗАПАДНА ЕВРОПА ЗА ДА Е БОГАТА РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ВСИЧКИ ?

107

extremist

преди 7 години

МИЗЕРИЯТА НА ВЪЗДУХА В СОФИЯ Е БЕЗСПОРЕН ФАКТ ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КВО ПИШАТ РАЗНИ ЛЪЖЦИ ! ТУК ИДВА ВЪПРОСА : МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ОСЪДИ ЕВРОСЪЮЗА И АНГЛИЯ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИМ ИНДУСТРИАЛНИ РЕВОЛЮЦИИ СВЪРЗАНЕ СЪС ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ОТДЕЛЯНЕ НА МИЗЕРИЯ КОЯТО СЕГА РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ВСИЧКИ ????

106

Анонимен

преди 7 години

Продадохте ни таратайките на по 15-20 години ,а сега ни и глобявате искариоти гадни !

105

Анонимен

преди 7 години

Не можем да си позволим миене на улиците, защото в допотопната канализация. ако я има, се губят 70% в течове и разместени тръби.

104

Национален Легион

преди 7 години

И ние трябва да осъдим западна Европа, че тука ни предоставят некачествена храна.

103

Софиянка

преди 7 години

Фандъкова е съзнателна масова и серийна убийца. Какво се полага за нея?

102

Анонимен

преди 7 години

Тия от Европа нямат ли си друга работа та ще ни се мешат във вътрешните работи и ще казват какъв въздух да дишаме ?България е суверенна държава. Вън колонизаторите.

101

EU

преди 7 години

А аз си помислих че никой не може и копче да каже заради Герб и Партиотите

100

бг

преди 7 години

До Охранителят-СофияКак да са високи заплати и пенсии като плащаме на руснаците по няколко милиарда годишно за прескъп газ , за монопола им върху течните горива , за ненужни железарии по Белене , за ремонт на старите им МИГове и пр. и това го правят българи -руски агенти.

99

Охранителят-София

преди 7 години

Евросъюзът трябва да осъди България и най вече досегашните управляващи,за мизерните пенсий и заплати,които по стойност са си жив геноцид за европейски жител :)

98

Анонимен

преди 7 години

Абе какво им пука на нашите управници,че се тровим и умираме по-бързо от европейците.Нали дават ваучери на най-бедните да си купуват дърва и въглища за отопление,вместо с тези пари и с двата милиарда от санирането-/с което си купиха гласове за изборите/ да газифицират селищата и кварталите,които се отопляват с твърдо гориво.Ама от това далаверата ще е по-малка,нали?

97

...

преди 7 години

Още да ни съдят току виж вземем да измием улиците и да задължим гнусните цехчета да сложат филтри на комините. Писна ми да ме тровят.

96

фарисеи лицемери

преди 7 години

И заради Гюргево ли нас ще осъдят, дето вече 40 г. води химическа война срещу Русенска област!

95

отчетена дейност

преди 7 години

Ами, че то смеят ли да осъдят? Само ний останахме комай със събути ***!

94

Мерд

преди 7 години

А какво направиха управляващите от всички правителства и партии, за да не тровят хората и да не бъде осъдена накрая и глобена България. Или хем по тяхна вина ни тровят, хем по тяхна вина ни глобяват! Че това е обикновен планомерен геноцид!Как в другите държави се справиха със замърсяването - с наука по всички азимути и базирана на нея технология. А отровителите ни гледат само кражбите си, оставиха ни и без наука и без технологии, и отровени и глобени.

93

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа, бедната е държава управлявана от ***!

92

Анонимен

преди 7 години

Ами лесно е, излиза ли пушек от комина ти - минус 10 000 лева и си готов.Палиш гуми кабели и т.н. и си черен - -5000 лева и як бой.

91

Анонимен

преди 7 години

Глобите да ги плащат замърсителите - тези дето се отопляват на твърдо гориво, най-вече в гетата.

90

Анонимен

преди 7 години

Или само се чудят за какво да глобят бедната ни държава,да изкарат някой лев?