9

Анонимен

преди 7 години

Много нарушения има заради КАТ, понеже КАТ не работи. В държавите, където техния КАТ работи, нарушенията с в пъти по-малко, примерно 1000 пъти или 10000 пъти по-малко.

8

Анонимен

преди 7 години

От около 1,2 милиарда нарушения за тази седмица, КАТ "констатирали" цели 16789 нарушения. Май КАТ са се преработили ...

7

Танк

преди 7 години

Търся да си купя танк на старо. То само с такова нещо ще доживея до старини, 500 без книжки леле майко а всеки от тях кара като безсмъртен. От друга страна са пияндетата където въобще не ги интересува, тиквите с мерцедеси и малките кифли дето от средна лента прави обратен завой. Без думи. Сериозно си търся танк защото ми се живее поне до 50.

6

Темида

преди 7 години

15 жертви....много малко, трябва да се вдигне бройката. Колкото повече толкова по-бързо ще изчезнем като "нация" което и трябва да се случи. "нация" която протестира само като и дигнат цената на тока и парното, а не когато осъждат на 4ти години затвор (ще се лежат 2-3 максмимум) *** с пари за убииството на пътя на 3ма...повтарям 3МА души това и заслужава. ЗАщо не протестира никой тогава? Защо не казахме не на несправедливоста и на идиотските наказания!!!

5

Анонимен

преди 7 години

"Издадени са 8527 фиша и са съставени общо 5353 акта."Представете си колко бъркане в носа и неуспешно "ся ко штъ праим" е паднало, докато се стигне до подобен административен подвиг от страна на светещите жилетки.

4

Анонимен

преди 7 години

Защо не бъде обявен тридневен траур след този терор по пътищата. Къде е Трибестана, премиер министърът?

3

Desislav

преди 7 години

Tova ne e real info...:-)Parite....?!kolko leva ot kolko globi ima vleznali v bg kasata po kalendarnk dni...?! :-)

2

Анонимен

преди 7 години

И нищо за пътната организация, за светофари и пътна маркировка, за Зелени вълни, неправилно сложени знаци - уловки за катаджиите. Основният ни проблем е Андрешковското мислене. Да изпревариш, да засечеш за да спечелиш едно местенце, да натискаш отзад с мощната си кола, да караш в насрещното и за финал над 200 000 продаде книжки на неграмотни и без образование. Как искате да е ситуацията. А пътищата на Тиквара и Свинетка, окрадени и разбити, непипнати. Но за окрадените ремонти нито дума.

1

Анонимен

преди 7 години

От броя на констатираните нарушения, може да се направи извод за броя на взетите рушвети. Обикновено съотношението е 1:3. Едно за държавата, три за джоба и отчитане нагоре по веригата. То на една заплата кара ли се.