99

Годзилчо

преди 7 години

Всичко ще поскъпне и тотално обеднял и изгладнял народ ще помете което и да е правителство с каквато и да е подкрепа.Ако това не се разбере България я чакат тежки времена на бунтове и разкол.

98

Край

преди 7 години

Борисов си дава сметка че няма как парламент избран при старата система с ромски, автобусен и пенсионерски вот да просъществува дълго. Да прави избирателн закон и наесен с ИЗБОРИ мажоритарни в два тура да си изберем народно събрание.

97

Анонимен

преди 7 години

има ли още наивници,който да вярват,че ще бъдът повишени пенсиите на бедните българи,още повече че отново но власт лице което сутрин казва едно,а вечерта се отмята.

96

боби

преди 7 години

Всички които имат заплати под 1000 лв. ще получават пенсии по 300-350 лв. та ако ще да са с над 45г. стаж.Същевременно 500 хиляди дали по някой рушвет в ТЕЛК взимат по 200 лв. без да знаят що е то работа.Основния проблем с ниските пенсии идва от това,че държавата краде парите на осигуряващите се и ги дава на съдии,прокурори,полицаи,военни,министри и дупетати.Първо им дават по 20 заплати накуп и доживот макс.пенсии на всички тези михлюзи,а бала мите бачкат и внасят осигуровки.

95

КВО МУ ПРЕЧИ ,БЕ....

преди 7 години

ДА ВДИГА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ...И ДА СИ ГЛЕДА КЕФА....НАРОДА , САМО ЩЕ СЕ РАДВА НА ТОВА!!!!!!

94

Анонимен

преди 7 години

Борисов се гласи да изкара 4 години със Сидеров, а мажоритарните избори, които ви обещал .....на лято ,на кукуво лято. Наистина сме куку !

93

Тц......

преди 7 години

.....това което правите ,с тия" коментари" в този "саит"......в покера се нарича. Влакче.....10 "коментатора "със сто и десет коментара......Тата,Па,Цицииии

92

Анонимен

преди 7 години

Борисов Първи:Ще построим АЕЦ БеленеБорисов Втори :Ще върна парите в КТББорисов Трети : Заплата 1615 лв.Изкукуригал българино, винаги Тиквата получава златния пръст на Сидеров, а ти средния !

91

Тц....

преди 7 години

........във Франция гласуват. ...МАЖОРИТАРНО.....мисля че на последните избори. ....тази русофаши,ЛЬО ПЕН има повече гласове......и По малко места в парламента......така че аман от коментиращи спецнази.....;)сладури

90

Тц.... .....до87

преди 7 години

....ДО87 много се извинявам, ти Md faka....пи ли си хапчетата........построил е Къща. ..?.....само а ако, е бил част от: ..............НОМЕНКЛАТУРАТА. ...ТУРАТА...ТУРАТА.....

89

MoX

преди 7 години

До АнонименМного си стрдал, но тия некадърници, които сега са в ГЕРБ, а тогава са били в БКП са виновните за твоите мъки. Да си ги избираш сега е малко странно, айде преди ти ги натрисаха без да те питат, но сега ....

88

Анонимен

преди 7 години

Кой е сериозен бе? Сидеров,дето като шибне 2 ракии и полудява...Утре ще го ухапе щъркела и и ще се разбеснне,па ще видим колко е сериозен.

87

Янонимен

преди 7 години

До АнонименПрепъникамъните пред "Борисов 3":"Пословична некадърност, некомпетентност, връзкарство и рушветчийство."Те тва е камънака.ТОВА Е. ФАКТ.

86

Т2

преди 7 години

Егати рекламата на тая телевизия.....

85

Анонимен

преди 7 години

Ей, тези шамани не се наиграха!

84

MoX

преди 7 години

До Анонимен Нещо си се объркал. 3/4 от пенсионерите гласуват за ББоросов. Видяха в негово лице Вожда Тато Силната ръка. Той всъщност така ги привлече - с това послание към тях. И си го харесват и обичат от сърце.Кефят му се, мислят че той бие мръсните комунисти(него го смятат за Добър Комунист-Герберист, а и те се мислят за такива)

83

Анонимен

преди 7 години

До ABCА колко ни струва издръжката на Лукойл. Колко отидоха в червените джобове от Белене, КТБ ?

82

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко ша си вкара...таралеж в гащите с...патриотите.Като имам в предвид,че те...патриотите са избрани от най...гладния електорат,а зад Боко стои наядената охрантутена държавна администрация и полиция,съдружието ще е...трудно,защото държавната...баница трябва да се...преразпределя.

81

MoX

преди 7 години

До АнонименНещо си се объркал. 3/4 от пенсионерите гласуват за ББоросов. Видяха в негово лице Вожда Тато Силната ръка. Той всъщност така ги привлече - с това послание към тях. И си го харесват и обичат от сърце.

80

ABC

преди 7 години

До Анонимен 73Издръжката им на месец на ара-би-лите колко е мислиш? И кой плаща за това, че на два пъти разбиха и опожариха лагера в Харманли? И храната, дето все не им харесва? И помощите, дето ги изхвърлят! Каква пропаганда, какви пет лева? И ПМС 208 ли е пропаганда - чети как са длъжни кметовете да ги настанят, "насочат" към Соц. подпомагане и т.н. В Беж. център в с. Баня, Новозагорско, и минерална вода си ползват целогодишно-колко от старите ви и болни родители могат да си го позволят?!