30

:(

преди 7 години

*** "творците" майна...

29

Анонимен

преди 7 години

Кой е тоя и коя е тя ???

28

Анонимен

преди 7 години

То тази фамилия е доста разпространена в България. Тази го е оплюла и то публично пред НДК, в присъствието на медии и граждани, отишли на концерт, да се забавляват. Долна постъпка. При това жалък опит да петни името на артист и чак заплахи отправяла.

27

наблюдател

преди 7 години

Интересно, че и двамата имат еднаква фамилия. Да не минали тайно под венчилото?

26

бай Рангел

преди 7 години

Този не е стока. Има склонност към измами. Тази плюнка си е отишла на точното място.

25

Анонимен

преди 7 години

Вие не виждате ли ква бъчва е тази, как изобщо си мисли че Орлин ще и обърне внимание ?

24

Я гледай

преди 7 години

Тази текстописка да не е онази девствената Деса Поетеса.Между другото така и не стана ясно дали е девствена или не.Щото и за Корнелка не е ясно дали е загубила или е спечелила.Кво до правиш? Разделена България.

23

Анонимен

преди 7 години

То по-страшното е, че и мъже го преследваха, които правят с*кс за пари, и не е ясно какво точно искат от него, тъй като не го получават: сводници и извратени жени, да се хвалят че оправили здезда. Добре, че всичко това вече е в историята и няма да го доближат повече.

22

Кирчо

преди 7 години

Аз бях там и видях какво стана. Това добиче го преследваше като озверял бизон. Никой не я е блъскал. Орлин Павлов само се защити с ръка а тя падна по най-театралния начин. Явно не е само текстописка но и актриса!

21

Анонимен

преди 7 години

Жени как да не ги биеш? По повод на вчерашната статия!

20

Анонимен

преди 7 години

ако тия не се бяха плюли/бутали, дали щяхме да разберем за концерта и каузата му?егати грозния ПР, в начина на поднасяне на новините има нещо много извратено

19

rupi

преди 7 години

Тая "красавица" като я гледам - с голяма глава, мазна коса и като гледам как хищно гледа, стигам да извода,че трябва специалисти да поемат случая. Още повече,че се заканва да го съсипе. Тук мисля,че полицията трябва да се намеси. А за това,че има няколко профила във фейса - то така е при шизофрениците - имат няколко самоличности.

18

Довиждане

преди 7 години

И текста, и коментарите бая объркано ми звучат... като от разговор с психиатър, ***.

17

Анонимен

преди 7 години

То тия шизофренички лина, която не му е никаква и е толкова зле психически и се представя за друга жена, тая също не е в ред, щом от 2-3 години, го преследва и има още, за които медиите даже не поздозират, снимай ме в клипа, ще си платя в натура, ще ти пиша песни, да стана звезда, пълно е с комплексарки, които сами не могат нищо да направят, и на всичко отгоре и заплашват и чак го оплюла - тая от всичките луди е миналата границата

16

Вал

преди 7 години

Тоя не беше ли пича, който Багата искаше да го прави женски гълъб :)

15

о)

преди 7 години

тая очевидно е луда полудяла по Орлин Павлов. и като й благодарил, тя да не очаква след това да й поиска ръката? България е пълна с шизофреници.

14

Анонимен

преди 7 години

Тая нещо не е наред според мен.Щом има няколко профила, от които му пише и го преследва, значи работата не е на добре.

13

Киро Кюмюря

преди 7 години

А всъщност кой е младежа?

12

floko

преди 7 години

Не съм чувал нито за изпълнителя, нито за текстописката. Но според мен да имаш няколко профила във фейса, да заплюеш човека, да го преследваш.... работата ми мирише на Карлуково. А за това,че я е блъснал понеже го е заплюла - каквото почукало, такова откликнало. Иначе евала на тая психарката за подаръците - пишела поеми и чак му ги подарявала. Аз лично повече бих се зарадвал на шише ракия.

11

Анонимен

преди 7 години

Жена с мерак - жив дявол! :)