107

Така е

преди 7 години

До пинко 115 Ми то който и да дайде на влас , цените се вдигат ударно. Нали за това са изборите. Никой не може да измисли нищо друго, освем да повишат цените , да вкарат повече пари в бюджета , да окрадат повече и да кажат:Виждате ли колко сме велики и какви чедеса направихме?

106

валери

преди 7 години

Правителството трябва да подготви възражение до ЕК и това да стане до 27 .04. който е крайният срок , както правят всички държави - клиенти на Газпром , Меморандумът на Газпром е от 24.02. и от тогава започва да тече срока , а правителството се ослушва и чака подсказка от Радев !!!!!!

105

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 116 Сметките при бая ти Тошо бяха смешни левчета , защото СССР ни даваше енергоносители за смешни стотинки.Ама и заплатите бяха смишни 200 левчето.

104

Отг

преди 7 години

До ПитамМожеш да видиш кой стои зад "независимия КЕВР" лесно. Кой го е предложил и кой го е приел и назначил. Назначен е от г-н Борисов-Честния. Зад председателя му стои Костов- бедния. И тогава Кой му влияе? Значи му влияе Честния и Бедния.

103

Питам

преди 7 години

До mitova 103 Аз не знам кой стое зад независимия КЕВР .Я поясни като си толкова отворена.Досега Ив.Иванов държеше яко фронта , я сего поясти кой му повлия. Дали не е Герджика , льочика или аная хубастница г-жа Лъжа.

102

Анонимен

преди 7 години

Защо, защото такива като тая ни лашкат 30 години и както се вижда след скорошните избори свършване няма, ще лапат докато не се промени издъно системата

101

до 105 сминдух енд ч

преди 7 години

Защо не сте си взели лекарствата които ви предписах?. Здравословното ви състояние е влошено, процесът е необратим. Краят ви е неизбежен. Д- р Иванов

100

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Всички сметки ми бяха смешни левчета

99

пинко

преди 7 години

минаха изборите и ударно ни го набутаха - на всички балъци бай *** честито, вместо да се вдигне той роптае и кове най близките си само да има келепир за него...

98

Анонимен

преди 7 години

гневни били да го ду.... народа преизбраха смъртта

97

И други чадо

преди 7 години

До АнонименНе само монополистът, но и ГЕРБ и СДС-тата искат да спечелят повече пари като ни дерат по девет кожи от бедняшкия гръб. Комисарят в КЕВР по водата е човек на Костов и Зеленогорски, т.е. играе за тях. ГЕРБ и Костов в единен кражбен строй, обслужван от Фъндата.

96

Марионетката Ф.

преди 7 години

Учителката по руссом языке с токчетатата, скромна и блееща мрънкаща марионетка, трябва да се маха веднага !!!! Стига задкулисно управление с такива като блеещата учительница-бушон!

95

Още ли

преди 7 години

Още ли Й трябват на Столична общинаБюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. леваВноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!!Някой да вижда нещо реално срещу това?????

94

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА !!!УВЕЛИЧАВА ЦЕНАТА НА ВОДАТА,САМО ЗАЩОТО МОНОПОЛИСТЪТ ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ПАРИ

93

Анонимен

преди 7 години

Защо сметките ще скочат шоково? Защото все още няма нито един депутат гръмнат от полудял гражданин!!!

92

анонимен

преди 7 години

Гневни сме, защото няма държава! Защото монополите ни смазват! Защото тези, за които гласуваме на изборите, после ни забравят! Смазани сме, не само от монополите, но и от работодателите си, които не искат да плащат! И така 27 години мизерия, която вече премина в гняв!

91

t2

преди 7 години

Защото в нормалните държави има елементарно правило - всяка година цените се повишават съгласно инфлацията и икономическия растеж от предната година, т.е. 2-3% на година и не се усеща. А тука 5-10 години нищо се не пипа и след това дай 30-40% да наваксаме.

90

Анонимен

преди 7 години

Мая ,защо не кажеш истината ? -Страх ли те е и теб?Собственик на топлофикация е Столична община -парите отиват там и после ? Кевр са поставен бушон -да блее стадото и да ги плюе тях "лошите".

89

сминдух енд чесън

преди 7 години

Печеливша формула за успех е не еликтрификация и съветска власт,а демокрация и свободно предприемачество.У нас засега е налице само съветската власт ,въпреки претенциите за нещо друго.Отсега има заявки за повече съветска власт,което знаем до къде води ,а и парите от Европа ако спрат...

88

Да до митова

преди 7 години

До mitovaДа, всеки, който прочете Стенографските протоколи на НС, избрало тази шайка. От там добре се вижда кой кого от комисарите е предложил. Ив. Иванов е предложен от Мартин Димитров, т.е. обслужва като цяло Костов-Радан, както и всички други. Карай сам нататък.