13

Анонимен

преди 7 години

Исляма е закостеняла средновековна религия, която отказва да се промени. Съответно е нужно да бъде заличена, за да не връща хората в средновековието.

12

Анонимен

преди 7 години

"Холандски полицай ако ти набие една ще умреш на място! В Германия е подобно"Не казвам, че не изглеждат внушително. Изглеждат, но нищо не правят, само стоят и гледат. Само един път видях полицай да блъсне някого в тълпа от футболни фенове и беше един поне 70-годишен, който падна, младите гамени не ги закачат.

11

Анонимен

преди 7 години

В статията пише, че взели превантивни мерки след атаката - Няма логика в написаното.

10

Анонимен

преди 7 години

Стара поговорка:"Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак."

9

до 5

преди 7 години

пълни глупости! В Холандия има полицаи по 2 метра и 120 кг. мускулна маса, а не шкембета като наще! Холандски полицай ако ти набие една ще умреш на място! В Германия е подобно

8

смех

преди 7 години

нема спасение ако решат.....недай си боже! До сега нито веднъж полицай не ми е опипал топките да види дали са топки или експлозив!

7

Анонимен

преди 7 години

вчера бях на женски пазар. никакъв полицай не видях.

6

Радио Ереван

преди 7 години

Радио Ереван: "Вчера полицаи, преоблечени като бандити, са вардили в метрото. И са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.

5

Войвода

преди 7 години

Да,точно българи ще дойдат да гърмят камикадзетата...То и в сарафово бомбата гръмна в израелски автобус.Само ще харчат пари за излишна готовност за атентат щото сме много богата държава.Аз лично след избирането за трети път на бивш охранител за премиер,загубих и малката надежда която имах за подобрение качеството на живот на българина.

4

Анонимен

преди 7 години

В България са пародия? В Германия след мач по гарите има тълпи агресивни пияни, които оставят перона и влака като сметище, крещят, хвърлят, плюят, опразват цели вагони. Пътуват безплатно, защото кондукторите и контрольорите не смеят да ги проверят. Полиция има, стоят на всеки два метра полицай и ги гледат. Нито някой ги спира нито да се качат, нито да мърсят. Гледат ги.

3

ШАРАН БГ

преди 7 години

Щом като е " противозаконен" контролът на КАТ за скоростта на автомобилите на разни откачалки без съответния пътен знак, не е ли "противозаконно" присъствието на "полицаи под прикритие" в метрото ?? Искам да са със оранжеви костюми и бели кръгове на гърба и гърдите - тип мишена от стрелбище !!! Какво ще ми се крият, като катаджии в храстите ?Ш..бана държава !!!

2

До 1

преди 7 години

С такива мaлoyмници като теб е нормално

1

Анонимен

преди 7 години

Какви мерки бе? в тази нашата държава сте пълна пародия.