62

йоко оно

преди 7 години

ГЕРБ на бесилото!!!

61

tz92

преди 7 години

Е, няма такова лицемери като на ГЕРБ. Хем, вдигат цената, веднага след като спечелиха изборите, хем били против. Няма да ви минат тези евтини номерца!!!

60

факт

преди 7 години

Ами Путин явно не е доволен от резултата на БСП на парламентарните избори.Сега ще ни вдига газта двойно,тройно,десеторно,кой знае колко......Не дойдоха неговите хора на власт и сега е бесен.

59

Анонимен

преди 7 години

Ако случайно Тъпчото от Банкя остане до Декември, изритването му ще бъде чутовно!!! Да изиграеш хората които са ти дали доверие, надявали се на нещо по-добро, и да ги забиеш подло и тайно в бедността е върховна наглост.Къде е той сега, нали мисли за хората, за по-нормален живот поне?А той още през Декември 2016 е клекнал пред Американските централи 1 и 2,приел е България да изплаща 100% от това което са предявили.И срещата е била тайна, едва сега се разбира ни никоя ТВ не отразява тази информаци

58

Анонимен

преди 7 години

Истината за непрекъснато увеличаващите се цени на всичко е в механизма на съставяне на бюджета!Колкото цените са по-високи,толкова и постъпленията в бюджета от данъците са по-високи!А обяснения за високи цени - дал бог- от ЕС до сушата, наводненията,неефективната икономика,валутния курс и "предното" правителство!Юристи,икономисти,финансисти,журналисти,спортисти,и т.н. "ART"-исти- вън от управлението на държавата! Обобщение:"С простотия и некадърност "отпред" не може да стане просперитет !"

57

TIKVONII

преди 7 години

E DA VZEMEM NESCHTO DA NAMALIM SCHTE VI NAMALQ ZAPLATITE AAXAAXAAX

56

Анонимен

преди 7 години

OSCTE NOSITE OTREPKI TYPI NEKA VI 1000% SKYPOTIQ VIE MALKO CHAKAITE GYRCITE DA VI PROTESTIRAT ZA CENITE GNIDI

55

Анонимен

преди 7 години

На 1 април Булгаргаз е подписал договор с Газпром,тайничко на цени предложени от Газпром въпреки че България има право да не се съгласи с договора предложен от Русия имайки защита от ЕС като в срок от 7 седмици го отнесе до ЕК.Ясно е че Герджиков няма желание да направи това.Да видим какво ще направи ГЕРБ.Но ЕК не може да спаси България ако тя иска да си купува газа който и го предлага братска Русия на преференциални цени - по високи от пазарните.Това не е само договор ...това е любов.Нали.

54

Анонимен

преди 7 години

NA VI TIKVA NA NA NA NA NIKOGA NQMA DA SE VYRNA V KATUNA VI 3 PYT TIKVA VIE STE TOTALNO NENORMALNI DA VI ODERE DO DUPKA

53

Борисов Нагъл

преди 7 години

До *** нагла "Те не са наши приятели, те са наши партньори, те са ни началници, а ние сме послушковци. Хората са заинтересовани да дадат още пари за крадене от мен уж за защита на границата, да се хвлят че са решили мигрантският проблем", коментира неволно Борисов по адрес на представителите на Брюксел.

52

Анонимен

преди 7 години

Много хубава новина как е герберските кратуни доволни ли сте от своя бог Тиквата? Следват увеличение на ток и вода това е за отплата на всички гласували за ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно, цената на газта е висока и се налага повишаване на цената на парното. Не е ясно обаче, откъде да вземат хората пари за това повишение. Това повишение значи ли, че децата трябва да ходят гладни и да стоят на студено? Това не е ли геноцид? И не е въпроса за досега социално слабите, а за нова голяма група които след решението стават социално слаби

50

MoX

преди 7 години

До геновАбе ти верно ли смяташ, че президента вдига цените. В тиквата да има нещо като идея за властите, техните задължения и отговорноси.Направо ти се чудя , че можеш да пишеш. Ако наистина вярваш, че президента ти вдига цените *** завърши някакво средно образование.Началното не стига.

49

Затова Сме Зле

преди 7 години

До затова сме злеПрост, по - ***, най - *** , необразован, комунист, гербист , комунист-гербер Борисов

48

MoX

преди 7 години

Как не ги е срам ГЕРБ. КЕВР в този си вид с председател видния "демократ" Иван Иванов,върл противник на АЕЦ Белене и Южен Поток беше назначена лично от Бойко Методиев Борисов по време на втория му мандат.Радев и Герджиков нямат пръст в тая работа.В тази комисия има мандатност,така че не се подменя. Сега кой ми *** в гащите. Лицемери и бандити.

47

Вечният театър..

преди 7 години

..с класическата сценка за лошото и доброто ченге!

46

Курнелия нагла

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

45

ognyanz

преди 7 години

ДКЕВР стратегически изчака да минат изборите. И не вярвам Бойко и гербаджиите да не са знаели, че поскъпването ще стане след като електората гласува. Ако не са знаели, значи не са искали да знаят.

44

само наще

преди 7 години

Реални решения! Гарантирани от ГЕРБ....

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен59 Ценитие се определят от КЕВР- Иван Бакалов - Цената на газта се вдига ,,заради алтернативните източници на енергия ,,сиреч - заради скъпият ток на натресените ни от Комунистическата шайка ГЕРБ- фотоволтици,ватърни генератори . Както плещеше тогава Червеният Тапир- Диверсификация ,дрън- дрън -ярина . И как лъжеше че Южен поток не бил рентабилен ,след това изрева, че губим заради американски интереси над 600 милиона долара . Е ! Дойде време да му жънем реколтата .