24

Locust

преди 7 години

Без източно европейска работна ръка и анадолски гастербайтери ? Кой ще им работи на тези "завоеватели"? Даже и местните пакита и индийци се изучиха как да мързелуват.

23

гюнтер

преди 7 години

Това за Япония, Китай- жълтите ще предпочетат пазар от 300-400 млн пред пазар от 60 млн, половината от които са си техни хора :) А иначе ми е все тая за Англия . Гадни надути копчета, живеещи от наеми. Ще се радвам и Шотландия да им бие шута *** да се светнат че не са центъра на Вселената.

22

risk assessor

преди 7 години

Франко- германите, които сега злобеят, ще кажат ли защо се стигна до там, че втората икономика и първата военна сила в ЕС- Великобритания, напуска съюза?Или прото няма да видят гредата в собствените си очи?

21

Таси

преди 7 години

Дали тази злоба ще уплаши друга държава,ако реши да напусне?Колкото по-злобно се държат,толкова повече всички останали ще се убеждават,че британците са били прави.Ще дойде момент,когато германския диктат ще писне на всички.

20

ЧЕРИ

преди 7 години

21 коментара и още никой не е обвинил Путин и руснаците за нещо виновни.Къде сте бе тролчета?

19

Анонимен

преди 7 години

До 20" юЯпония и Ю Корея изтеглят заводите си за автомобили оттам" - аз те попитах по какъв начин ЕС ще принуди Китай и Япония да направят нещо, а не "опиши ми какво Китай и Япония правят". Понеже ти това втърдиш - че ЕС ги "ограничавал" все едно са някакви техни кученца на кайшка като Румъния и България. Между другото пък, Амазон и още няколко други щатски компании решиха че ще инвестират допълнително във Великобритания.

18

Анонимен

преди 7 години

''и по какъв начин ЕС ще ограничи Великобритания от Китайски и Японски капитали?''А поради каква изгода мислиш че трябва да си ги държат на острова ? Япония и Ю Корея изтеглят заводите си за автомобили оттам,а местни марки които са собственост на европейски концерни ... какво мислиш става с тях.Ще питаш ли и за финансовото сити -по какъв начин ?

17

Анонимен

преди 7 години

"без финансово сити,без европейски,японски и китайски капитали и икономика...без Шотландия и Сев Ирландия." и по какъв начин ЕС ще ограничи Великобритания от Китайски и Японски капитали?

16

Анонимен

преди 7 години

До 17Явно си нямаш понятие от икономика. Няма значение колко дължиш или колко не ти достига - от значение е до колко тези които ти дават вярват че ще си получат парите обратно. Не случайно САЩ въпреки дълга си имат изключително добър кредите рейтинг. Този рейтинг е подплатен не толкова с индустриялна мощ, колкото с военна. Ако си мислиш че Литва и Латвия са равни на Великобритания, само защото разни бюрократи са решили така, явно изобщо не си в час

15

Анонимен

преди 7 години

А ти сериозно ли мислиш че два файтона дядки наричащи се лордове барабар с бабата дето я гиздят кат кукер ще успеят да закърпят бюджета в Разединеното кралство коетонеминуемо се разпада с бюджетен дефицит над 11%...почти колкото Гърция.За сравнение Германия - 3.3 %Никой няма да воюва с тях просто ще ги оставят да си отглеждат на острова ябълки ягодки и да произвеждат сайдерчета...без финансово сити,без европейски,японски и китайски капитали и икономика...без Шотландия и Сев Ирландия.

14

Анонимен

преди 7 години

Много заплахи, много перчене. Дори Турция ги прави на 2 стотинки, а тези си помислили че могат да диктуват на Обединеното кралство.

13

Анонимен

преди 7 години

Вие сериозно ли си мислите че една шайка бюрократи в Брюксел могат да отнемат Гибралтар от ядрена сила, която на всичко отгоре е дупе-и-*** с най-голямата икономика и военна мощ на планетата? Достатъчно е Великобритания да заплащи че ще излезе от НАТО и латвиици, литовци, естонци и поляци ще напълнят гащите, че Дядо Иван ще ги вземе на буксир. Набързо ще се запее друга песен из коридорите на Брюксел

12

Анонимен

преди 7 години

Британците не са владели 1/3 от света защото са те са простите, а Пурко е умния. Предния път, когато французи и немци се съюзиха за да ги изолират, британците набързо забравиха старата си вражда с руснаците и извъртяха нещата така че Наполеон отпраши в другата посока, а после се е чудел как да си събере "великата" армия.

11

Анонимен

преди 7 години

вече вярвам че хванаха най големия крадец ама избяга а и вече се барикадира:))) ДА ЖИВЕЕ МАЙКА ЕВРОПА

10

Анонимен

преди 7 години

те това за парите си го знаеха, ама за границите ще се охълцат, особено ако им трябват визи за излизане от острова. а явно наистина е дебелия край, защото сега и в политиката вече няма да се водят партньори с останалите европейски държави - офшорки, специални статути на разни територии - отиде им далаверката. за внос, износ и мита да не говорим. лошото е, че това го знаеха фараж, мей и камерън; първият бързо напусна оплесканото, а другите бяха против, сега ще чистят.

9

Единственият начин

преди 7 години

да се спре тенденцията към разпад на ЕС е Великобритания да бъде решително отупана, така че бързо да се върне към стандарта от периода на приемането си в съюза. Това ще е единствената ситуация, която е в състояние да охлади мераците на някои други страни към напускане на ЕС.Дупе да им е яко на англичаните!

8

хълк

преди 7 години

Браво.Когато трябва да сме толерантни,когато трябва да сме лоши,агресия и защита на съюза.Времената са военни,време е ЕС да покже друга политика.Във времена на новоилзюпени императори като Тръмп,Путин и Мей с добро и приказки няма да стане.Двете световни са тръгнали от Европа,третата също ще тръгне от тук.Европееца е опасен индивид.На колкото и либерален да се прави,природата му е дива.Вълкат козината си мени,нрава не.

7

Анонимен

преди 7 години

нали се сещате ако нещата опрат до кокала и се извадят сабите на коя страна ще застанат янките и как Европа ще го яде за пореден път? и как се върви стремеглаво точно към този сценарии

6

Анонимен

преди 7 години

300000 iztochnoevropeski zigani sa na jasla na ANGLOBRITANSKI SOZIALI

5

Анонимен

преди 7 години

KOITO UPRAVLIVA EU UPRAVLIAVA I UK PAK I USA NE ZNAM ZA RUSIA TOVA SA HAZAROZIONISTKITE OLIGARSI BARkLYS CHIA E