37

Анонимен

преди 7 години

Последният, който се хвалеше денонощно по телевизията, че е договорил намаление с Газпром беше Бацето-ББ. Сега той да плаща. Така или иначе Бистришките тигри са клуб на най- големият посредник по веригата У нас. Булгартрансгаз.

36

мустаКа

преди 7 години

неразбраха глупавите ГРОБ -фенове,че руснаците не вдигат цената,а техния ментор - агент Буда ! О_О

35

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах как така при цена на газа близо на половина спрямо най-високата от преди няколко години, има нужда от поскъпване на парното? Хем топлофикациите плащат по-малко, хем пък трябвало по-висока цена.П.п. Обяснението за мен е ясно, ще се появи "спасителя" и ще спре поскъпването на цената, която не трябва да поскъпва, изпитано!

34

Анонимен

преди 7 години

Аааа. Не обичаме Русия европейци сме ,но ако може по ефтино газта !!!! И Ко прайм !?

33

Анонимен

преди 7 години

Благодарете на Газпром за това. Нали сте големи русофили :) направо сте по руснаци от руснцаите :) на ви сега

32

Анонимен

преди 7 години

До 45Ти какво мислиш, че нямаше да поскъпне газа ако бяха БСП ли :))) вие май нямате никаква идея от пазари.

31

Анонимен

преди 7 години

Честит ГЕРБ на матряла !

30

Анонимен

преди 7 години

Масово неплащане му е майката, ама нали ги виждам пенсионерите, взимат от едното гише в пощата пенсията и веднага се нареждат на другото, за да си платят сметките. И няма да се променят, това е наследено от едно време - да са изрядни към държавата, без да разбират, че тази сегашната държава ги мрази.

29

Анонимен

преди 7 години

Чичо Ванчо от КЕВР днес смени позицията си цели ТРИ ПЪТИ! Шубето го тресе защото през Декември ще трябва да емигрира, защото ще бъде бит където и да го набарат. Заедно с всеки един от тази крадлива комисия пълна с продажници. Особено онази дето я замерваха с яйца. Тя как уплашено гледа защото знае истината. Но заплата от 8 000 лева как се губи? Нема как. Готови са да бъдат бити и плювани но да си заработят паричките от Мутрагена. И това са българи!

28

Наблюдател

преди 7 години

Целия напън на т.н. "независими Регулаторни органи" е да защитят интересите на монополите! КЗК например, буквално ей сега откри /със заповед от съда де/ че " Лукойл" държи 90% от складовете за горива в България!! Иначе картел няма бе! Нагли, безочливи и корумпирани до козирката!!

27

патриот

преди 7 години

Няма да плащате на рашунгерите? Айде бе!

26

Анонимен

преди 7 години

Каквото са си наумили ще го направят. Ще вдигнат цената с 30%, после Борисов като стане премиер, ще се възмути от дъното на душата си и ще намали цената на газа с 2%. И овчето стадо ще блее:Велик е Борисов, велик! А Странджата ще му рецитира избраните речи

25

Анонимен

преди 7 години

Прав е един, всеки гласувал за Банкянския лъжец да плаща увеличението. Защо да плащат тези които са против и не са се подлъгали да гласуват за Лъжеца на века?

24

Анонимен

преди 7 години

Герб са икономическа групировка, работеща за монополистите и олигарсите.

23

Анонимен

преди 7 години

Обичате ли още Бай ***, обичате. Тогава си трайте и плащайте. Искахте го да ви спаси от комунизите, нали? Ето, спасява ви с ужасни цени. Като ви дойдат тлъстите сметки през Декември и Януари 2018 сами ще го търсите да мъ счупите тиквата. Защото да вярваш на човек закърмен с лъжи от ранно детство, млад комунист и после млад бандюга показва едно, много безмизъчни има на та и територия. Не се сърдете, нищо не става у нас без Негово участие. Още ли вярвате, вервайте му, казваше Царчето.

22

И одитНаТоплофикация

преди 7 години

Щом поскъпването е неизбежно, налага се преди началото на следващия отоплителен сезон да се сложи намордник и здрава каишка на ламята Топлофикация.Да се извърши щателна ревизия от специалисти, излъчени от граждански организации, начело с онзи инженер, който преди няколко години успя да осъди Топлофикация, доказвайки как неправомерно надуват сметките!

21

Кога ще играе сопата

преди 7 години

Някой няма ли да извика от покрива на Парламента, че доходите ни не са мърдали от 2009 г. а цените и всичко друго се увеличава!Иначе чинно ни обясняват, че е нужно увеличение!

20

Анонимен

преди 7 години

Някак си ми се струва, че мутракът се биеше в гърдите, че е намалил цената на газа. Но явно, както всичко останало и това е една голяма лъжа. Как да вярвам на този измамник. Борисов, ти си недоразумение. Теб те избират тъпоъгълниците.

19

Анонимен

преди 7 години

До ютияЗа Радиф зеленият чорап ли говориш. Щото той с Туск по-дълго се заигра

18

Анонимен

преди 7 години

Опа, може и да няма повишение, в Блиц и 24 часа има новина, че Томислав Дончев и Теменужка каква беше, казали, че повишението на цената е неприемливо за Герб, тук още не са я пуснали тази новина.