38

SILANCE

преди 7 години

До Анонимен ) 1. Я погледни как е гласувала истинската София,БЕ,М.ЪРЛЬО! Гробаджиите и *** си докараха *** от прованса,за да им гласува,а ние сме направили Да,България трета по проценти. И е трета,защото в града ни и дупетатите, и антуража им само мърлят и крадат,но като количество са вече много повече от нас. Както вървят нещата,ще се включим в евакуацията и ще ви оставим да си доорганизирате ***,в която се превърна града ни.

37

Алекс

преди 7 години

Е, докога... докато е монополист до тогава. Откри Майчето топлата вода. Интересно ми е дали тоя тип дето все обясняваше колко е добре при топлофикация ще се появи и тая тема :)

36

Браво Мая !

преди 7 години

Ама топлофикация е собственост на столична община , А с парите на общината се разполага Кой ??? кевр и топлофикация само са сложени отпред за плюене ! рррррр-овце, айде на паша ,че ще ви доиме и стрижеме !

35

bulgari

преди 7 години

..Maya..tova go znaem vsichki..ne se pravi n'a iznenadana!. Kakvo pravish. ..za tezi hors...patka!

34

Анонимен

преди 7 години

Герберастиииии, през зимата свят ще ви се извие като си получите сметките от топлофикация. Тогава да отидете при Батко Боци и да го питате, дадохме си гласа за теб, защо се получава така? Той ще ви каже, че така трябва, осигурявам ви висок стандарт на живот чрез високи цени. Не разбрахте ли бе мушмороци, дреме му за вас наивниците дето викахте, ела Баце, мачкай комунизите. Пълни си сметките човека, угодничи на американците. А вие сте лош матриал и ще плащате. Не плачете ***, хак ви е!!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Вие направете развода с топлофикация възможен за индивидуални абонати и оставете пазара да отговори. Само че сте социалисти. След 1000 години новините ще са същите.

32

до 32

преди 7 години

То ако ставаше с "давай", досега да сме надминали Швеция по стандарт.И да дава и да не дава, все тая. Ами да отиде и да каже на Газпром да не завишава цените. После говорете глупости по "кевър, декевър" и не знам си какво още. Е, докато се говорят нелепи неща, въпреки фактите, ще сме на даване.

31

Гост

преди 7 години

А мен ме порази друго - "това се случва, без да бъдат изкарани числа и да бъде направена разбираема сметка". Аз не съм по сметките, но пък съм наясно, че КЕВР е държавна комисия, която като такава, няма право да скрива никакви числа, не да не изкарва, а да скрива. КЕВР е в нарушение на законите на държавата за решение, което е непублично. Какво правим тогава? Увеличението, ясно е, е незаконно. Какво правим с комисията?

30

Анонимен

преди 7 години

давай Мая!

29

Отмъщението

преди 7 години

Като не щете г-жата на Решетников , на ви сега скъп газ . Р.Овч. го е договорирал отдавна.

28

Анонимен

преди 7 години

Само като прочета ,че е намесена някоя партия и ми става ясно за някои от пишещите ....! Абе ХОРА вие нямате ли собствено мнение !? ДЕРАТ ви ДОЯТ ви и пак скачате !?

27

ODESSA

преди 7 години

Беше главния адвокат на мутрите:)

26

Анонимен

преди 7 години

До НикиА не изпадаш ли в орг***зъм от р.овч че е подписал договор за доставка и транзит. Транзитните такси на булгартранс гас са най-миските в света и най-високи за вътрешния пазар?

25

До социален порно

преди 7 години

Ами по малко да крадат и да направят някаква реконструкция ! Всички плюят комунистите а 27 години крадат построенотоот тях !? Няма логика !

24

ODESSA

преди 7 години

Не ползвам газ и услугите на бандитската организация топлофикация София.

23

Анонимен

преди 7 години

Искам да питам КЕВР какви подобрения направиха монополистите !? Може би само на техния живот !? Колко още мислите народа ще издържи !? Или пробвате !!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Браво! Мая е точния човек на точното място !!! С НАРОДА !

21

чичо-дедко

преди 7 години

До НикиНикенце... я се върни няколко годинки назад и си спомни кой предложи законите, срещу който се бори Майчето ;)

20

Ники

преди 7 години

Евала на Мая! Не си спомням червен политик да ме е очаровал с нещо.

19

Виготура

преди 7 години

Толофикация е държавен монопол, който издевателства върху хората, със съдействието на съда и ЧСИ. Банките, ВЕИ, американските централи, мобилните оператори, търговските вериги са частни монополи, които издевателстват над хората със съдействието на съда. Всички камъни са заровени в съда и прокуратурата, които са най-големите съучастници на всички монополи и мафията. Крайно време е да напълним националния стадион с предатели и разстрел за всички!