59

Бай Хой

преди 7 години

След изборите-ГЕРБ, и потоп. Какв полза, да ми говорят, че България се развива, че сме били по-добре от гърците и тн. глупости. Заплатата ми от 11 г не е променяна, инфлацията я изяде. След избори нещо повишават и не го намалят повече. Европейска субсидия ще видя през крив макарон или ако видя ще трябва да я деля с някой мазен бюрократ. Защо гласуваха за ГЕРБ, никой не можа да ми обясни смислено.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Иска се голямо трепане и комай скоро ще започне, само трябва некой да поведе хорото!Давай! Нека да си ти! Поведи!

57

Анонимен

преди 7 години

Иска се голямо трепане и комай скоро ще започне, само трябва некой да поведе хорото!

56

бачо

преди 7 години

Гласувайте пак за ГЕРБ да ви го нахакат още по-голям...Софианци *** ама то повечето не сте и софиянци ами от селата в БГ.

55

пиночет

преди 7 години

това си е подготвено от НИНОВА президент БСП ,служебно правителство от президента ,отново бсп дквер под4инено на правителство в оставка КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО? ЯВНО Е НЯКАКАКЪВ *** *** ЯЯЯ то била нинова

54

Анонимен

преди 7 години

и през юли ви готвят изненада ама както се казва BIG SURPRISE с газ , вода и ток .сега не ви го казват че ще започнете да получавате кризи и припадъци .

53

Смешници

преди 7 години

Много ви плащат да плюете по Газпром. Колко беше 200 лв. на ден ли ви плащат. Официално ЕС постигна споразумения с Русия и Газпром цената да падне между 20-40 процента, включително за БГ.Веригата е ГЕРБ- КЕВР - БУЛГАРГАЗ.За студената вода ви е виновна Русия, смешници. Веригата е: СОфийска вода - Концисионер - Община - ГЕРБ.Всички фенове на ГЕРБ големи матиматици. То и затова ББ направи за 8 г. дълг 27 милиарда, фалира банки, спря ЮП и Белене. Направи БГ зависима от Турция.ББ приятел на Ердог

52

Анонимен

преди 7 години

Кремъл - Газпром - БСП - Топлофикация - това са неведомите пътища на рекета и източването на България.

51

Оставка ГЕРБ

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо ББ подаде оставка? Той назначи 2015 г. Иванов за шеф на КВЕР. И за да няма нови протести и камъни пред Парламента, подаде оставка. Само подгряването на топлата вода ще ви стане 50 лв. Русия постигна споразумение за по-евтина доставка на газ за ЕС между 20 - 40%. Булгаргаз еднолично реши да смуче народа. Не забравяйте, че всички роднини на шефове на Булгаргаз са в управлението на ББ. Няма ЮП, няма Белене. ГЕРБ с камъни ще ги гоним, като дойдат сметките.Хитреци!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Топлофикация - дългата ръка на Кремъл

49

Анонимен

преди 7 години

Не пред КЕВР, а пред руското посолство !

48

Анонимен

преди 7 години

Aми защо гласувахте за мафията ГЕРБ - Патриоти, т.ъ.п.а.ц.и.

47

Анонимен

преди 7 години

пак игрички, пробват дали ще мине номера -- ако мине, чудесно, ако не мине ще пробваме пак след няколко месеца, тоя път по-тихичко и неусетно...

46

упс...

преди 7 години

Повишението на цената на газта с 30% = на повишението на цените на услугите и крайния продукт с около 40%!!!!!Честито!!!!!!(и не забравяйте да се запасите с хапче "Валидолче" и кремче "Вазелинче" - много необходими атрибути за Мазохисти, като нас)

45

Анонимен

преди 7 години

Сега сигурно и тиквата ще се възмути от високите цени.Долнопробен лицемер и крадец, ограби всичко.

44

дд

преди 7 години

Алчни комунисти, не можаха да се докопат до голямата лапачка и грабят като за последно. Така се беше наточила другарката ***, сега ще трябва да се примири само с 3 месеца крадене.

43

Анонимен

преди 7 години

Управляващите трябва да бъдат респектирани от управляваните иначе, тежко ни.

42

Анонимен

преди 7 години

Орешарски вдигна пенсиите с 10 %

41

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБУРАЦИТЕ СА КРАДЛИВИ, ТАМ НЯМА ЧЕСТЕН ЧОВЕК.

40

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте отново за гроб