19

Анонимен

преди 7 години

Е хайде хайде авторът на статията още малко ще изкара,че Северна Корея ще бие САЩ.В директна конфронтация между САЩ и С.К. вторите няма да изкарат и месец.Китай няма да рискува атомна война със САЩ защото знае ,че това ще е краят на "поднебесната империя".Сащ имат повече атомни оръжия отколкото Китай самолети.Един смислен вариант е да се играе "ва банк" с директна военна намеса но Тръмп е богат човек а богаташите не обичат така.Той е умен и ще изиграе дебелото човече по друг начин.Аз знам как.

18

Анонимен

преди 7 години

TRAMP SE PRAVI NA LOPNAT U GLAVATA S TIGAN IMASH PO VAJNI RABOTI KOI SHE KONFISKUVA HAZAROZIONISTKIAT FED, BANK OF AMERIKA, CITI BANK ,JP MORGAN I DRUGI HAZAROZIONISTKI BANKI IZPOLZVANI ZA MEJDUNARODEN FINANSOV TERORIZAM AI SEGA SLUGITE NA ZION BARZO DA IZTRIAT KOMENTARA

17

Анонимен

преди 7 години

амриканската армия се състои от геъове и триполови.юкорейската няма да си мръдне пръста приядрена заплаха.с . корея е отроче на пекин.ако на краварите им стиска да отнесат китайско руско индийска тояга заради радиация в азия да зповядат.и без това краят на кравария дойде

16

ODESSA

преди 7 години

Приятелче. Аз съм карал T 34. Не си бил и плануван.

15

Анонимен

преди 7 години

То на червените *** ,които никога нямат факти стигат само до празни приказки :) До сега видяхме само как запада бие наред всеки изтрещял диктатор. Не видяхме нещо да става пустиня :) Няма и да видим. Ти май не си виждал от близо Американската армия ?:) Друго щеше да пееш за некъв проскубан гладен шишко.

14

Анонимен

преди 7 години

До 15 С.Корея съществува заради игрите на Китай и САЩ ,иначе Южнокорейската армия,която при война може да мобилизира 2/два/пъти повече войници от Севера ,а технологично армията на юга е десетилетия пред Пхенян.С.Корея няма никакви нови образци руско оръжие.

13

до 18

преди 7 години

Трудно се спори с детиняци родени след 2000 година. Имаш още жълто около устата, не се прави на всезнайковец.

12

Анонимен

преди 7 години

До 15 Чакаме да видим, как шишко ще превърне нещо в пустиня :) Ти май още спиш в комунистическите лозунги. Япония ще ги затрие за отрицателно време. За САЩ даже няма да говоря всеки знае военния и арсенал и умения.С какво ШИШКО ще се противопостави на 3 от най силните армии? С ракети ,които още тества? Или с 5 самолета? Или ще ги замерва с ориз от помощите ? ***.

11

ODESSA

преди 7 години

Китайският флот: Разкарайте се ***.

10

до 7 Тинтири Минтири

преди 7 години

Това не е обикновенна антикомунистическа ***, това са членове на гей отрядите на десната софииска ***....стия.

9

до 13

преди 7 години

Да не си спал на течение ?. Този шишко само за броени минути може да превърне в пустини Южна Корея, Япония и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

Истината е точно противоположна на разпространеното мнение за нетърпеливоста на САЩ към С.Корея. Без С.Корея и Тайван,Американските войски няма да имат причина да са в Далечния изток,да припомним,че само американския флот в Ю.Корея и Япония е по-голям от Тихоокянския на Русия.Корейските ядрени ракети могат да бъдат прихванати от ПВОто на Ю.Корея камо ли от Американското ПВО,ако въобще посмеят да ударят САЩ.С.Корея е доста уязвима от ракети и самолети ,но никой нея напада.Защо ли?

7

Анонимен

преди 7 години

Сеул е толкова силно въоръжен и технично напреднал ,че до дни може да изчезне Шишкото със смешната прическа и психически отклонения.За Япония даже няма да коментирам тя е доказана империя .

6

Handel

преди 7 години

Тъкмо се зачудих откога *** от Гардиън започнаха да признават некадърността на Обонгото, а то се оказа, че целта било да се оплюе пак Тръмп.

5

Анонимен

преди 7 години

Невероятно е как някой още си мисли. че червената идея може да работи... до сега практиката е деоказала, че винаги има едни които са по-равни от другите, а тези които не са толкова равни биват мачкани в името на една илюзия.

4

С

преди 7 години

СЕУЛ МОЖЕ ДА БЪДЕ СРИНАТ ДО ДНИ .

3

Анонимен

преди 7 години

До Тинтири МинтириТака е, нормалните хора се множат за разлика от червените шушумиги които си отиват демографски.

2

Тинтири Минтири

преди 7 години

Ей много антикомунистичека *** се изсипа тука, бре :)

1

demograph

преди 7 години

Снишаването пред диктаторите винаги довежда до яхването ви от диктаторите. Примери - Иран, Асад, Путин. Обама се сниши до там, че сега горните трима да яхат Запада. Че и да го ***...Режимът в Северна Корея ще се срути както СССР само с елиминирането на лудия Ир. Китай трябва да го отстрани за да съхрани статуквото.