180

Анонимен

преди 7 години

Много точно казано на "политически коректен" език. Браво.

179

Ayten

преди 7 години

Ai na bas, che bg prezident i bulkata mu nemat actualna bg adresna registracia v bg v mvr i na lichnata si bg karta.

178

Анонимен

преди 7 години

Доста адекватно изказване.Дали е само бутафория и прах в очите, тепърва предстои да разберем.

177

Зозо

преди 7 години

Радев вдигна ли пенсиите вече?

176

До 183 СТРАТЕГИЧЕСКО

преди 7 години

Нямам нищо против и на японци да продават. Или англичани, руснаци и т.н.Но тези хора не ме плашат. Те не са религиозни фанатици, които ми желаят смъртта, само защото не се кланям на Аллах.В класа на детето ми има момиченце русначе, а в съседния клас - момченце от Китай. И двете деца са прекрасни, а родителите им усмихнати и приятни.

175

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо трябва да ги интегрираме и да ги заселваме трайно?Да им осигурим подслон и храна, докато свърши войната по родните им места. След това да си ходят у дома.

174

Анонимен

преди 7 години

Радев,що така твърдо не отмени и скъпичката цена на газа който ни продават братушките или по този въпрос другаря Решетников те е посъветвал да си мълчиш.

173

luckyman

преди 7 години

До до РадевТи верваш ли си? То и за ромите се приказваше така, ама ядец!Докато не играе дървения съветник и отнемане на незаконни "права", няма как да стане!

172

до Радев

преди 7 години

За да бъде приет един чужденец да живее у нас, той трябва да демонстрира стремеж към интеграция. Този стремеж трябва да бъде измерван с реално постигнати успехи в тази област.Изучаване на език, намиране на работа. Споделяне на отговорности.Накратко преселника трябва да допринася за обществото, а не да очаква то да го носи на гърба си.

171

luckyman

преди 7 години

Изгонете Со рос! иначе ставаме курбан за джихадоджономаймунобиля!

170

Анонимен

преди 7 години

БСП+ Радев сътвориха с това служебно правителство повече глупости отколкото Орешарски за 6 месеца. Браво !

169

Бежанец

преди 7 години

Така оставам на отглеждане на държавата до края на живота си и завладявам света с ДНК-то си.

168

Бежанец

преди 7 години

Вече съм решил! Отивам в Германия или в Швеция, хвърлям си личната карта в първия контейнер. Казвам, че съм уйгур или сириец, нищо че съм бял - никой не може да ми отнеме правото на самоопределение, ще ги обявя за расисти! (Забравил съм родния език след удар в главата и Алах ми е спуснал малко английски в замяна.) Да ме интегрират колкото си искат, няма да им уча езика! Намирам някоя с костюм на черен призрак и почвам да я заплождам без почивки - имам човешко право на сексуален живот.

167

Тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това тенденциозно назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници, ако не се създаде бързо нормално правителство...

166

Анонимен

преди 7 години

ако имаше поне10 отговорни и смели политици като г. президента България щеше да изглежда по друг начин щехме да си заслужим уважението на цяла европа а не да ни се смеят и подиграват зад гърба ни с тези страхливи и продажни политици готови и мйка си да продадат но да има келепир

165

СТРАТЕГИЧЕСКО

преди 7 години

РЕШЕНИЕ ли е да се продава недвижима собственост в България на 500 000 руснака? КОГА ЩЕ ВЪВЕДЕТЕ УСЕДНАЛОСТ ЗА ПРОДАЖБАТА НА НЕДВИЖИМОСТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ? ТАКА Е ВЪВ ФИНЛАНДИЯ!

164

Анонимен

преди 7 години

KOLKOTO V EVREISKIAT SAYZ INTEGRIRAHA MUSLITATA PAK I V RUSIA TOLKOVA I V BALGARIA TO BALGARITE NE MOJESH DA INTEGRIRASH KAMO LI ZIGANI I MUSLITA

163

адмирации

преди 7 години

Браво Господин президент!

162

ЖОРЖ

преди 7 години

Трябва ми време да разгадая този човек. Предизборно , смел , заемайки поста НИ НАПРАВИ ГОЛЯМОТО ЗЛО С ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯ ГЕРДЖИКОВ , сега отново е уравновесен , учи ли се , или СЛУША СУФЛЬОРИТЕ , ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ.

161

Петър Папазов

преди 7 години

Най-после не се срамувам от Президента! Браво!