127

Манафов

преди 7 години

Аз пък смятам, че най- добре се цепи на две. Колегата от Симитли би потвърдил това.

126

За атака

преди 7 години

За атака няма да са постове а парички ;) за воленчо ;) не е нищо

125

Всекиму своето

преди 7 години

Волен - министър председател ,Валери зам. министър председател ,Красимир министър на войната.

124

Анонимен

преди 7 години

Бойко много да внимава с тия айдуци че обичат да крадат. Ако слушат Да им даде там да ядат хляб, но на къс повод да ги държи да не стане като с тиа от дсб дето окрадоха държавата!

123

Анонимен

преди 7 години

Според започзнати имало сигнали, че въпреки зелената светлина от Брюксел за кабинет с патриотите, нямало да се погледне добре, ако в него участват Симеонов и Сидеров, защото имат славата на радикални националисти BRUKSEL RAZBIRAI HAZAROZIONISTKITE OLIGARSI SOBSTVENIZI NA FED UPRAVLIAVASHI I SLAGASHI NA VLAST MARIONETKI NA POSTOVE V EU KOITO IMAT ZA ZADACHA DA UNISHOJAVAT EVROPEISKOTO NASELENIE KADE CHREZ FINANSOVI KRIZI KADE CHREZ BEJANZI

122

упс...

преди 7 години

Хм, та това е принципа на древноримската практика "разделяй и владей"... толкова акъл родната ни Мутра/Бащица няма.... кой ли е "Сивия Кардинал" дърпащ конците на Будала-та?????

121

Анонимен

преди 7 години

Лъжепатриотите ще затрият България заедно с Б.Б.ългароубиеца!

120

Анонимен

преди 7 години

Много хитро. Така ще може да извива ръцете на всеки един от тях. Ако не е съгласен за нещо, другият ще е съгласен. Още от начало като им видях коалицията, ми беше ясно, че е въпрос на време на да се скарат "патриотите". Те НФСБ едно време се отцепиха от Атака, после се плюха, сега пак в едно гърне ***, ама пак няма да е за дълго.

119

Родолюбец

преди 7 години

Патриоти са, душа дават,с престъпниците от ГРОБ искат те да управляват!

118

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов да даде обяснение за случая отпреди 4 години,когато една скрита камера го хвана по бели *** в Етрополе да организира купуване на гласове в полза на ГЕРБ.А Валери Симеонов да даде каже как навремето открадна готовата продукция на Дебелт и я продаде за скрап.Оттам му дойде и прякорът Винкела.

117

ДО ВОЛЕН СИДЕРОВ

преди 7 години

Волене,ти написа ПЛАНА СИДЕРОВ,а сега се пече правителство и премиер,които безпрекословно ще продължат да изпълняват ПЛАНА РАН-ЪТ.Определи се ясно и категорично срещу какво ще се бориш.Срещу колониалното робство или срещу самия себе си.

116

Анонимен

преди 7 години

Не си струва за 1 министерство да се цапат заедно с герберските ***. По-добре да нямат министри и да бъдат коректив на работата на *** министри на герб и да ги карат да изпълняват програмата.

115

Анонимен

преди 7 години

Нов бардак със стари к...и не се прави.Ама народа е доста ***, че да избере едни и същи и да им гледа сейра. Затова няма да има оправия в нашата мила Родина.

114

Анонимен

преди 7 години

Голям майтап ще е този кабинет - уж проевропейската партия ГЕРБ ще прави коалиция с партия в която двете крила се спонсорират от Москва, а третото от Вашингтон!?? Сеира определено ще си заслужава

113

Рупка Чоркова

преди 7 години

Пътят на България винаги е бил към Азия. Там в степите да тичаме с дивите коне.

112

Влиятелен бизнесмен

преди 7 години

Правителство ще има, такова, каквото вече е решено, независимо дали на народа му харесва.

111

една овца

преди 7 години

" Атака-нищо " ??? Я пак ? Направо ви верваме ! айде,че сега ще ме стрижат и доят-беее ,беее,беее е е

110

По следите

преди 7 години

Патриотите са плътно по стъпките на Реформаторския блокПростия Бойко пак ще прекара със елементарния си и единствен номер гяволенцата

109

Анонимен

преди 7 години

Ако това се случи, значи тези вече не съществуват. То бива ламтене за власт, но влизат в съюз няколко партии, печелят общ вот и накрая за едно министерство се цепят и си плюят на общите идеи и съюз. Един дол дренки са. Пак Боко ги командори като даскал, а те невчесани ученички.

108

баю

преди 7 години

Споразумение едвали ще има на 100 % щото пожара няма да се съгласи с доста условия. Той каза че вдигане на пенсиите ще има накрая на мандата му ако го изкара. Така че патриотите ще трябва да направят отстъпки за да задържат този парламент. Ако направи коалиция с карадайъ и марешки по може да се задържат щото те нямат големи претенции въпреки ча марешки се изхвърля с някои предложение. Изобщо се очертава трудно сформиране без отстъпки от едната и другата страна! Просто народа ще го дуа под вода